18 t/m 21 november: AW4D, klik op de speciale pagina rechtsboven
Jerry Molenaar en Freek Boetzkes op de fiets

18 t/m 21 november: AW4D, klik op de speciale pagina rechtsboven

21-09-2015

Van 18 t/m 21 november 2015 zal in Wielerpaleis ’t Aambeeld de jaarlijkse, wellicht voor velen van jullie bekende, Avond Wielervierdaagse (AW4D) van Stiphout worden georganiseerd. Het mooie is dat de opbrengst dit jaar naar onze vereniging Stiphout Vooruit zal gaan.

De AW4D is een evenement, waarbij gedurende 4 dagen een groot aantal wielerploegen de sportieve strijd met elkaar aan zullen gaan. Elke avond is er een prominentenwedstrijd .Verder is er iedere avond een loterij en zullen mooie prijzen per opbod worden geveild.

De opbrengst van deze avond wordt volledig besteedt aan het uitbreiden en opknappen van de kleedlokalen van onze vereniging. Het is daarom van belang om zoveel mogelijk geld op te halen. Maar dit kunnen wij niet alleen, DAAR HEBBEN WE JULLIE HULP HARD BIJ NODIG.

Hoe willen we dat gaan doen?
Er zijn diverse mogelijkheden om geld op te halen voor de club:

  • Een wielerploeg sponsoren 
  • Een advertentie plaatsen 
  • Prijzen beschikbaar stellen voor de loterij of veiling 

De diverse pakketten met de mogelijkheden staan in de bijlage.

Vip voor één dag?
Wat verwachten wij nu van jullie als team? Vele handen maken licht werk. Ga eens na binnen je team of er iemand is die bereid is om onze club te sponsoren op één van de genoemde wijze. Dat kan bijvoorbeeld binnen je familie, de buren, maakt niet uit. En vraag dan ook of men een product of dienst wil aanbieden voor de loterij. Dit kan je natuurlijk ook individueel of met je team doen. Jouw team dat gaat autowassen of gaat oberen op een feest. Ben creatief.

Wij als organisatie gaan er van uit dat het mogelijk moet zijn om per team minimaal 2 sponsoren aan te leveren. Voor het team dat uiteindelijk het meeste geld voor de club binnenhaalt hebben wij een leuke prijs. Het winnende team krijgt een geweldige VIP behandeling en 10% van het door jouw team opgehaalde bedrag aan consumptiebonnen.

Kom naar Wielerpaleis 't Aambeeld!
Verder zouden wij het leuk vinden om jullie tijdens één of meerdere van deze avonden te mogen begroeten. Wellicht om één of meerdere renners aan te moedigen. Het merendeel van de renners bestaat uit spelers van Stiphout Vooruit. Of alleen gezellig iets komen drinken. Uiteraard zijn ouders van harte welkom.

Namens de organisatie en het bestuur van Stiphout Vooruit alvast hartelijk dank voor jullie medewerking.

Henriette van Bilsen, Janton van den Hurk, Leon van Zon, Robert Swinkels, Paul Willems


<< terug