27 juni: vrijwilligersavond en eindsignaal
27 juni: vrijwilligersavond en eindsignaal

27 juni: vrijwilligersavond en eindsignaal

18-06-2014

Het voetbalseizoen 2014 – 2015 loopt ten einde. De competities zijn afgerond en toernooien gespeeld. Diverse teams hebben hun seizoen al samen afgesloten en het Jeugdkamp, de traditionele afsluiter voor de jongste jeugd, is aanstaande. Een mooi seizoen weer voor Stiphout Vooruit. 25 jeugdteams, ruim 300 leden, die ook dit seizoen weer veel plezier hebben beleefd aan het voetbal.

En dat komt met name door jullie energie, jullie enthousiasme en jullie tijd!

Dankzij jullie inzet en betrokkenheid bij Stiphout Vooruit hebben al die kinderen weer een seizoen lang kunnen genieten van hun hobby, voetbal.

Heel erg bedankt daarvoor!

De waardering willen we ook persoonlijk overbrengen. Op vrijdagavond 27 juni vindt het inmiddels traditionele ‘Eindsignaal’ plaats. Wij willen jullie uitnodigen om samen met alle vrijwilligers het glas te heffen op het afgelopen seizoen. Om 19.30 willen we jullie vragen in de kantine aanwezig te zijn.

Graag willen we dat jullie deze avond alle teamspullen ( ballen, waterzak etc.), zoals die aan het begin van het seizoen uitgereikt zijn, ingeleverd worden.

Eerst zullen we nog één keer kort met jullie terugkijken naar het afgelopen seizoen en een kleine doorkijk maken naar het seizoen 2014 – 2015.

Daarna volgt een feestavond voor alle vrijwilligers. Dus met een drankje en een hapje gaan we dit seizoen samen uitluiden en vooruitkijken naar een nieuw voetbalseizoen.

Graag tot 27 juni, 19.30 uur in de kantine van Stiphout Vooruit.


<< terug