7 tegen 7 handicap toernooi senioren - zie bijlage voor speelschema
tevens afscheidavond

7 tegen 7 handicap toernooi senioren - zie bijlage voor speelschema

25-05-2014

 

Beste leiders en Spelers van Stiphout Vooruit

 

Zoals jullie weten wordt op ZATERDAG 31 MEI 2014 vanaf 16.00 uur ons derde 7 tegen 7 handicaptoernooi gespeeld op ons Sportpark Molenven

 

Elk seniorenteam speelt op dit dag enkele korte wedstrijden waarbij elk team een handicap krijgt toebedeeld. Het speelschema en handicap vindt u in de bijlage. Zorg dat je met je team aanwezig bent op dit toernooi.

 

 

Na het spelen van dit toernooitje is er tijd voor een lekkere hap in onze kantine. Elke speler, leider, toeschouwer ontvangt van ons een bonnetje waarmee hij/zij een lekker hap in de kantine kan nuttigen.

 

 

Na de prijsuitreiking willen we graag overgaan naar een;

 

 

Afscheidsavond.

 

 

Alle teams 1 t/m 7, dames en veteranen, krijgen de tijd en gelegenheid om in onze kantine een speler/speelster die stopt met zijn/haar actieve carrière bij onze vereniging kan dan door zijn/haar team een waardig afscheid worden gegeven. Let op!!!! Dit moeten de teams zelf regelen.

 

 

Ook het bestuur van Stiphout Vooruit wil op deze avond een persoon die jarenlang zich heeft ingezet voor onze vereniging een waardig afscheid geven. Wie dit is blijft nog even geheim.

 

 

Wij hopen u allen te zien tijdens deze gezellige avond op ons Sportpark.

 

 

Marc de Wit

 

Voorzitter S.V. Stiphout Vooruit.

 


<< terug