Accommodatie
Accommodatie

Accommodatie

Aan de Gerwenseweg in Stiphout, omgeven door de Stiphoutse bossen, ligt ons sportpark Het Molenven, de accommodatie van Stiphout Vooruit.

De accommodatie omvat 3,5 velden (twee daarvan kunnen worden verlicht), waaronder een hoofdveld met tribune en anderhalf kunstgrasveld, waarbij het kleinste veld de officiële afmetingen voor een pupillenwedstrijd heeft. De prachtige kunstgrasvelden stellen onze teams in staat het gehele seizoen ongestoord te kunnen trainen, omdat afgelastingen dor weersomstandigheden bijna niet meer voorkomen. Er zijn acht kleedkamers en een mooi clubgebouw met een spreekkamer, bestuurskamer/vergaderruimte alsmede een grote, luxe kantine, die in 2011 volledig werd gerenoveerd. Onderdeel van deze kantine is een modern ingerichte keuken. Bij mooi weer biedt het grote terras alle ruimte om lekker buiten te zitten en te ontspannen.   

Hoofdveld E- en F jeugd Kunstgrasveld

Veilig
De accommodatie omvat ook een speelplaatsje voor kleine kinderen, met onder meer een klimtoestel en glijbaan. Kleine spelertjes of kinderen van bezoekende ouders kunnen zich hier op veilige wijze vermaken. De speelgelegenheid ligt pal naast de kantine,waardoor ouders onder het genot van een kopje koffie, te allen tijde een wakend oogje in het zeil kunnen houden. Kortom: bij Stiphout Vooruit is iedereen welkom!   

Groei
Vooral de laatste jaren zijn, mede door de groei van onze jeugdafdeling, de grenzen van deze accommodatie bereikt. Er is dringend behoefte aan een extra speelveld .Die uitbreiding (nadat ons sportpark in 2011 al volledig werd gerenoveerd en er kunstgrasvelden werden aangelegd) is belangrijk om de aanhoudende groei van vooral de jeugdafdeling niet in de weg te staan. Een groei die de totale vereniging zal opwaarderen. Tot slot is in de zomer van 2013 een pannakooi op het terrein gerealiseerd.

Speciaal voor het genereren van financiële middelen ten behoeve van het onderhoud van onze accommodatie, werd al jaren geleden een aparte sponsorfaciliteit opgericht: de zogenaamde 'ACCO-club'.

Kantine Stiphout Vooruit Dougout kunstgrasveld