Algemene Leden Vergadering
Algemene Leden Vergadering

Algemene Leden Vergadering

26-09-2017

Algemene Leden Vergadering

Tijdens een druk bezochte algemene leden vergadering zijn veel leden in het zonnetje gezet. Zo werd er afscheid genomen van de oude kantine beheerster Yvonne Molenaar en haar man Jerry Molenaar. Ook penningmeester Janton van den Hurk nam na zes jaar afscheid van het hoofdbestuur. Tot nieuwe penningmeester is Bjorn Janssens gekozen. De bouwploeg die momenteel bezig is de nieuwbouw in gereedheid te brengen werd in zijn geheel genoemd. Enkele mensen werden speciaal naar voren gehaald.

Broer Kerkhof is verkozen tot lid van verdienste. Broer is sinds jaar en dag op het sportpark te vinden. Hij helpt de laatste maanden vrijwel dagelijks in de bouwploeg, is sowieso een trouw lid van de vrijdagochtendploeg en heeft jarenlang bij de kassa gestaan voor wedstrijden van het eerste elftal.

Geert Gijsbers is ook verkozen tot lid van verdienste. Ook Geert maakt de laatste maanden overuren bij onze bouwploeg. Daarnaast was hij jarenlang in twee tijdperken leider van het tweede elftal. 

Bart van Esdonk is voor zijn lange staat van dienst als speler, bestuurslid, vrijwilliger van de vrijdagochtendploeg, de molenvenner commissie en recent voor de bouwploeg gekozen tot erelid. Een titel die hem met recht toekomt.

Hans Deelen wordt speciaal bedankt voor het dag in dag uit aanwezig zijn op de bouw. Hij heeft letterlijk alle stenen in handen gehad. Hans is al lid van verdienste en erelid. Voor zijn inzet krijgt hij een steen uitgereikt met de tekst: 'Hans Deelen lokaal'. Deze steen zal worden ingeslepen bij het nieuwe grote kleedlokaal, wat op zondag gebruikt gaat worden voor het eerste elftal.

Naast de bouwploeg was er nog een speciaal woord van dank voor Marc Amijs. Een vrijwilliger waar de club altijd een beroep op kan doen. Hij was lid van de activiteitencommissie, de commissie waarden en normen, verzorgde jarenlang de keeperstraining en trainde afgelopen seizoen het damesteam. Ook Marc Amijs is gekozen tot lid van verdienste.

Het hoogtepunt van de avond was het afscheid van voorzitter Marc de Wit. Hij heeft de club de afgelopen negen jaar geleid. Voor zijn grote verdienste voor de vereniging wordt Marc met prachtige kado's bedankt namens de vereniging en de selectie. Hij wordt voorgedragen en gekozen tot erelid. Als klap op de vuurpijl ontvangt hij tevens de zilveren KNVB speld. Tot nieuwe voorzitter wordt Mark Relou gekozen. 

De algemene leden vergadering werd zo een opeenstapeling van mooie momenten. 

 

 


<< terug