Belangrijk nieuws voor alle leden!
inlogggevens website worden deze week verstuurd

Belangrijk nieuws voor alle leden!

02-10-2013

Aan het einde van deze week ontvangen alle leden een brief met hun inloggegevens voor deze website.

Zoals al tijdens de ledenvergadering is aangegeven is de website vanaf heden het belangrijkste communicatiemiddel van onze vereniging.

Programma’s en uitslagen kun je altijd op je teampagina terugvinden. Maar ook je leider of trainer zullen je vanuit de website berichten sturen. Daarvoor is het belangrijk dat jouw gegevens altijd actueel zijn. Berichten worden namelijk naar het e-mailadres gestuurd wat je in je profiel hebt ingevoerd. Het (mobiele) telefoonnummer dat in je profiel staat is voor je leider of trainer belangrijk. Zo kan hij je altijd bereiken.

Log dus in met de gegevens van de brief op onze nieuwe website en controleer of jouw gegevens kloppen en vul ze, waar nodig, aan. Doe dat zo snel mogelijk! Vanaf nu ben je dus zelf verantwoordelijk hoe je bij Stiphout Vooruit ingeschreven staat!

Leiders en trainers hebben vanaf nu een speciale inlog gekregen. Zij kunnen, via de website, hun team mails sturen en teamberichten plaatsen. Zij krijgen een instructie per mail, maar deze instructie is vanaf vrijdag ook op de download pagina te bekijken.

We hopen dat iedereen gehoor geeft aan deze oproep zodat onze ledendatabase weer snel op orde is!


<< terug