Belangrijke info trainingen en wedstrijden
Gewijzigde tijden en velden trainingen en gang van zaken wedstrijden

Belangrijke info trainingen en wedstrijden

10-10-2016

Zoals jullie inmiddels hebben vernomen spelen wij niet meer op kunstgras zolang niet duidelijk is of dit wel of niet gevaar oplevert voor de gezondheid van de kinderen.
Dit heeft tot gevolg dat er verschuiving plaats gaat vinden in de trainingsindeling, trainingstijden maar ook voor de wedstrijden.

Trainingen
Onderaan de pagina bijgevoegd de nieuwe indeling (tijden en velden) die we voorlopig gaan hanteren voor de trainingen. Kijk goed naar het tijdstip en de lokatie (Stiphout Vooruit of PVV).

Thuiswedstrijden
Teams die thuis spelen: zonder bericht speel je bij Stiphout Vooruit. Word je wedstrijd verplaatst naar PVV dan word je tijdig geïnformeerd.

Uitwedstrijden
Wanneer deze onverhoopt niet door kan gaan word je tijdig geïnformeerd. Bij geen bericht speel je uit op gras. Mocht dat ter plekke anders blijken te zijn dan speel je niet!

Wij communiceren uiteraard vooraf met de verenigingen op welk veld jouw team staat ingedeeld, zodat je niet voor een verassing komt te staan. Spelen op kunstgras is absoluut geen optie onder geen enkele omstandigheid!

Voor vragen en/of opmerkingen en/of toelichting over het gekozen standpunt neem contact op met het hoofd- dan wel jeugdbestuur.


<< terug