Bubble Bal toernooi voor Stichting ALS
Zaterdag 18 mei

Bubble Bal toernooi voor Stichting ALS

27-04-2019

Beste mede-clubleden!

Het is tijd voor een nieuwe krachtmeting welke kan uitmonden in borstklopperij en gorillakreten. Het eerste bubble-bal toernooi is een feit! Om voor eens en altijd duidelijk te krijgen wie er het minste talent kan combineren met de beste hakken-in-het-zand-zetters, gaan we de strijd met elkaar aan in een 5 vs 5 toernooi! Deelname vanaf 16 jaar.

Op zaterdag 18 mei zal op ons eigen sportpark deze glorieuze titanenstrijd plaatsvinden, die minstens gelijkwaardig zal zijn aan ieder WK, Olympische Spelen of Europese titelstrijd klootschieten! Van 13.00u tot 18.00u zal het bloed vloeien, het speeksel in slowmotion vliegen en zullen de verhalen gesmeed worden die doorklinken tot in de volgende generaties van jeugdspelers! Overal klinken ‘ooh’s’ en ‘aah’s’, onder het luide gejuich van het gepeupel dat onder het motto ‘geef het volk brood en spelen’ vermaakt wordt!

Maar! Met dit toernooi steunen we Stichting ALS. Daarom vragen wij om je op te geven als team van minimaal 5 personen, voor maar €5,- per persoon. Als we genoeg aanmeldingen krijgen, gaan we kijken of we de dag gezellig door kunnen trekken met een goede barbecue. Hierover later meer.

Meld je zo snel mogelijk aan bij Pieter Klaasen middels een mailtje naar pwjklaasen@gmail.com. Vermeld hierin met hoeveel man/vrouw/gorilla’s je komt en je teamnaam. Mocht je na dit verhaal nou denken, wat gaan we nou eigenlijk doen? Kijk dan even naar onderstaand filmpje en meld je ervoor of erna meteen even aan, is gewoon kei leuk! https://youtu.be/R_OIbZshvn0

Tot dan! Het 5e

P.s.: mocht je geen 5 personen samen kunnen brengen, laat het dan toch even weten. We zijn flexibel en wellicht kunnen we wat schuiven!


<< terug