Een weekend lang plezier tijdens het jubileum jeugdkamp
Oud kampleiders dragen bij aan fantastische 25e editie E-F jeugdkamp

Een weekend lang plezier tijdens het jubileum jeugdkamp

28-06-2016

 

 

 

Stiphout, 5 juli 2016:

 

Het eerste weekend van juli heeft het 25e E-F en benjamins jeugdkamp van Stiphout Vooruit plaatsgevonden met dit jaar als thema "superhelden" het kamp stond onder leiding van Dennis de Wit en Maurits Nooijen, 135 kinderen en meer dan 80 begeleiders hebben wederom een fantastisch weekend gehad. Burgemeester Elly Blanksma opende het kamp met het onthullen van de kampnaam: "suam sinned city" waarna ze de initiators van 25 jaar geleden eerde als "superheld in de orde van Stiphout Vooruit" in de vorm van een medaille. Diverse spelrondes werkte de kinderen af waar de zaterdagavond werd afgesloten met een spectaculair kampvuur en "Daanceparty" in de Stiphoutse bossen. Alle "oud" kamleiders waren uitgenodigd om dit jubileum bij te wonen en vele ervaringen werden uitgewisseld. Zondagochtend begon traditioneel met ochtendgymnastiek waarna in de ochtend een vossenjacht plaatsvond in het dorp. Na de friet werden de laatste spellen gedaan en om 15:00 uur waren de ouders weer welkom voor de grote finale. De Aardige Avengers wonnen deze finale maar uiteindelijk hadden we alleen maar winnaars tijdens dit jubileumkamp waarbij het weer ons goed gezind was, 1 flinke bui wisten we eenvoudig te pareren. Moe en heel voldaan vertrok rond 4 uur iedereen huiswaarts en konden terugkijken op een meer dan geslaagd weekend.

 

 

Jeugdkampcommissie E-F en Benjamins

 

 

 

 

Stiphout, 28 juni 2016:

Nog enkele dagen te gaan en dan barst het spektakel op 't Molenven los met het 25e Benjamins E en F jeugdkamp. Een mooi jubileum van een jaarlijks terugkerend hoogtepunt van het seizoen, 25 jaar geleden begonnen als eindejaarsactiviteit. Komende donderdagavond beginnen we met de opbouw van het tentenkamp en arena. Voor alle vrijwilligers die donderdagavond of evt. vrijdag (overdag) de handen uit de mouwen willen steken, we starten donderdag rond 19:00 uur op het sportpark. Zaterdagmorgen zal het jeugdkamp om 10:00 uur aanvangen.

Stiphout, 11 juni 2016:

Afgelopen dinsdag zijn de materialen voor de mascottes uitgereikt aan de teamleiders, wij zijn benieuwd naar de creatievelingen onder ons om hiermee natuurlijk extra punten te behalen. Ook komende weken zijn voor iedereen exta punten te verdienen, houd facebook https://www.facebook.com/Voetbalkamp/ en deze website goed in de gaten.

Nog maar een paar weken...........

 

Stiphout, 5 juni 2016:

Aankomende dinsdag 7 juni is om 20:00 uur de informatiebijeenkomst voor alle vrijwilligers van het E-F jeugdkamp. Er zal een korte toelichting worden gegeven vooruitlopend op het jubileuemjeugdkamp wat zal plaatsvinden op 2 en 3 juli. De teamleiders zullen geinformeerd worden over de te maken mascotte en spelleiders worden geinformeerd over de diverse spelonderdelen.

 

25 jaar E-F jeugdkamp

HET jeugdkamp…….. wat in 1992 begon als eindejaarsactiviteit voor de E- en F-jeugd  is inmiddels niet meer weg te denken uit het programma van Stiphout Vooruit!  Joost Verspaget heeft aan de wieg gestaan van het jeugdkamp, een geweldig weekend waar jaarlijks zo’n 150 kinderen naar uitkijken, waar vele teamleiders en vrijwilligers zorgen voor de bezielende begeleiding en waar de bekende ‘kookstaf’ zorgt dat iedereen van lekker eten en drinken wordt voorzien.

Dit jaar, op 2 en 3 juli zal het E- en F-jeugdkamp voor de 25e keer plaatsvinden. Een jubileum waar Stiphout Vooruit trots op mag en kan zijn. De jeugdelftallen van Stiphout Vooruit doorlopen zonder jeugdkamp kan niet!!!! Je moet het meegemaakt hebben.

We hebben fantastische thema’s voorbij zien komen zoals: Asterix en Obelix, Harry Potter, Het Wilde Westen, het Circusthema  tijdens het 10e en 20e jeugdkamp en uiteraard het piratenkamp van afgelopen jaar. Elk jaar gaven de kampleiders  een persoonlijk tintje aan het jeugdkamp. We herinneren de prachtige arena en de kwartfinalewedstrijd Nederland – Zweden  tijdens het EK-2004 jeugdkamp. Wie herkent Bjorn Stommels lach niet (EK Oostenrijk/Zwitserland 2008)!! En zag er ooit iemand knapper uit dan Edwina Veeronovski als kampleider van het EK Polen/Oekraïne 2012. Teveel mooie momenten om op te noemen maar ze zullen zeker voorbij komen tijdens het 25e jubileumkamp. Maar ook de vaste items zoals de Mystery Guest, het rode draadspel, de mascottes en het kampvuur maken de jeugdkampen onvergetelijk bij zowel kinderen als begeleiders.

Noteer het weekend van 2 & 3 juli 2016 alvast in de agenda, let op het is dit jaar niet met Vaderdag maar 2 weken later. De jeugdkampcommissie is al enkele maanden druk doende met de organisatie van het jubileumkamp. Inmiddels zijn via Facebook https://www.facebook.com/Voetbalkamp/ de eerste punten te behalen dus hou dit in de gaten.

Het thema tijdens het jeugdkamp 2016 is:

    SUPERHELDENhttps://s3.amazonaws.com/rapgenius/1352810013_Ruby-Spears-Superman.jpeg

Komende weken zal meer informatie beschikbaar komen over het jubileumkamp, houd hiervoor de website van Stiphout Vooruit  en het facebookaccount van het E-F jeugdkamp in de gaten.

De jeugdkampcommissie is bereikbaar via het volgende emailadres: jeugdkamp-ef@stiphoutvooruit.nl

 

Jeugdkampcommissie E- en F-jeugdkamp

 


<< terug