Eerste winterkampioenen bekend!
E7 en D2 pakken najaarstitel

Eerste winterkampioenen bekend!

30-11-2015

Afgelopen zaterdag zijn de eerste twee jeugdteams najaarkampioen in hun klasse geworden. E7 en D2 mogen zich met recht de beste noemen.

E7 won uit tegen laagvlieger Sparta '25 E7G makkelijk met 11-1 en is voor de concurrenten niet meer te achterhalen. Aanstaande zaterdag wordt dit team en leiders / trainers uitgebreid gehuldigd op ons sportpark.

D2 speelde een echte kampioenswedstrijd. Uit tegen concurrent SJVV D1 werd om het kampioenschap gestreden. In een heuse thriller wist onze D2 in de eerste helft met hangen en wurgen de stand op 0-0 te houden. Als herboren kwamen de tricolores uit de kleedkamer. De wedstrijd werd gekanteld en Stiphout kwam terecht op een 1-0 voorsprong. Na een mooie corner kwam de thuisploeg echter snel weer op 1-1. Acht minuten voor tijd maakte Stiphout de 2-1. SJVV drong nog wel aan, maar na 3 minuten blessuretijd floot de scheidsrechter voor het laatst. D2 is kampioen. Een primeur voor leiders en trainers Fred Bakker en Rob Vogels die al aardig op Joop Zoetemelk begonnen te lijken met al 3 tweede plaatsen in de afgelopen 5 seizoenen. Ook de D2 wordt komende zaterdag op ons sportpark gehuldigd.

In de komende weken kunnen de F7, F5, F1, D3, B3 en A1 nog kampioen worden. Genoeg reden dus om op zaterdag naar ons sportpark te komen en deze (en andere) teams aan te moedigen.


<< terug