Forumavond aanstaande woensdagavond
aanvang 20.00 uur in de kantine

Forumavond aanstaande woensdagavond

24-05-2019

Aanstaande woensdagavond 29 mei bent u als lid, ouder, supporter, vrijwilliger of op welke manier dan ook als betrokkene bij Stiphout Vooruit van harte welkom op onze forumavond. Aanvang van de avond is om 20.00 uur in onze kantine. Meld je hiervoor aan door een e-mail te sturen naar voorzitter@stiphoutvooruit.nl o.v.v. je naam en je leeftijd.

Programma:

20.00 uur opening

20.10 uur Gezamenlijke discussie aan de hand van een aantal stellingen over Stiphout Vooruit

20.30 uur Ideeën sessie in kleine groepen over onderwerpen voor Stiphout Vooruit in de periode 2020-2023

21.00 uur plenaire afsluiting

De aanleiding voor deze bijeenkomst is onlangs toegelicht in de Molenvenner Nieuwsbrief van Mei:

BIJEENKOMST KNVB: VRIJWILLIGERSBELEID EN FORUMAVOND

Op 9 april jl. was KNVB-verenigingsmanager Roland Jansen te gast in onze kantine. Samen met collega- bestuurders van voetbalverenigingen HVV Helmond, vv Bruheze en MULO gingen secretaris Michel Letschert en voorzitter Mark Relou in gesprek over vrijwilligersbeleid. In het plan Stiphout Vooruit 2017-2020 is vrijwilligersbeleid destijds als een speerpunt gedefinieerd. Dit beleid is echter nog niet tot wasdom gekomen. Dat zouden we als bestuur van Stiphout Vooruit wel graag zien. Al eerder hebben mensen geprobeerd deze kar te trekken, maar helaas zijn die allemaal afgehaakt. Daar ligt dan ook meteen de grootste uitdaging: wie gaat dit project binnen Stiphout Vooruit nu als kartrekker op zich nemen?

De KNVB heeft bij de aftrap van die avond een mooi filmpje laten zien. Zie hiervoor de link. Neem a.u.b. even tien minuten de tijd; https://www.youtube.com/watch?v=Umomu_aDQ4w.
We komen tot de conclusie dat structuur en strategie best goed staan binnen Stiphout Vooruit. Onze grootste uitdaging ligt op het gebied van cultuur. Hoe denken onze leden? Hoe binden we vrijwilligers? Hoe willen we de toekomst in? Ons idee is om hiervoor een forumavond te organiseren. Belangrijkste doelstelling is om ‘de toekomst’ van Stiphout Vooruit warm te krijgen voor deze bijeenkomst. Maar wie zijn ‘de toekomst’? Ben jij dat? Kom dan op woensdag 29 mei om 20.00 uur naar onze kantine, dat is de dag voor Hemelvaartsdag. Op deze avond gaan we in discussie over de speerpunten voor Stiphout Vooruit in de toekomst. Je kunt hierbij denken aan onderwerpen zoals: indelingen van teams, vrijdagavond-voetbal, flexibele lidmaatschappen, invulling van de kantine, vrijwilligerswerk, vergoedingsbeleid, rook- en alcoholvrij sportpark en contributiebeleid. Kortom: over alles wat een vereniging maakt. Wil je je stem laten horen? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar voorzitter@stiphoutvooruit.nl o.v.v. je naam en je leeftijd.


<< terug