Geslaagde eerste editie pannenkoekentoernooi
Geslaagde eerste editie pannenkoekentoernooi

Geslaagde eerste editie pannenkoekentoernooi

20-05-2013

In het Pinksterweekend vond het Stiphout Vooruit Thuistoernooi plaats. Op zaterdagochtend waren de F-jes aan de beurt. In de middag de E’ers en op zondag de D’ers! De weergoden waren ons goed gezind want beide dagen bleef het droog en konden we op zondag zelfs flink van de zon genieten.

45 teams streden om de felbegeerde beker! Mocht het soms niet helemaal lukken om een wedstrijd te winnen, was dit geen enkel probleem; voor elk team was er een beker! Er was een snelheidsmeter die de schietsnelheid van elke speler kon meten! Ook ging elk team op de foto en dat moest zo gek mogelijk! Nieuw dit jaar was het thema wat aan het toernooi gegeven was; het pannenkoekentoernooi! Dit betekende dat enthousiaste moeders pannenkoeken hebben gebakken voor alle deelnemers! Op zondagavond keken wij terug op twee mooie voetbaldagen met veel spelplezier, gezelligheid én sportiviteit!

Deze dagen waren natuurlijk alleen maar mogelijk dankzij de inzet van de vele vrijwilligers. Wij willen dan ook álle hulp die wij voorafgaand en tijdens het toernooi hebben gekregen, enorm bedanken! Een toernooi organiseren doe je sámen en dat is gelukt!

Toernooicommissie Stiphout Vooruit


<< terug