Geslaagde jaarlijkse feestavond!
Geslaagde jaarlijkse feestavond!

Geslaagde jaarlijkse feestavond!

07-11-2017

Vrijdag 3 november jl. vond de jaarlijkse feestavond weer plaats in onze kantine. Kantinebeheerster Judith had gezorgd voor lekkere hapjes, DJ Klumpie zorgde voor de muziek en de leden waren met meer dan 100 dames en heren goed vertegenwoordigd. Uit handen van voorzitter Mark Relou ontving zijn voorganger Marc de Wit een laatste tegel die nog geplaatst mag worden in de nieuwbouw, voorafgaand aan de officiele opening. Die vond plaats zo rond de klok van half tien waarbij de oude en de nieuwe voorzitter samen het rood wit blauwe lint door knipten. De leden namen een kijkje in de nieuwe coordinatieruimte en de drie nieuwe kleedlokalen, waarbij vooral het grote Hans Deelen lokaal voor bewondering zorgde. De vrijwilligersploeg die zich heeft bezig gehouden met de bouw heeft dag en nacht gewerkt om deze verfraaiing van onze accommodatie te realiseren. Dit mag met recht een uitzonderlijke prestatie genoemd worden. Het resultaat mag er dan ook zijn.

Later op de avond was het tijd voor de vrijwilliger van het jaar. Hans de Bok mocht naar voren komen om het beeldje van de contente mens te ontvangen samen met een mooie bos bloemen. Hans is jarenlang actief binnen de jeugdafdeling. Hij was de drijvende kracht in de toernooicommissie. Zaalvoetbaltoernooien en het pannenkoekentoernooi werden mede door zijn inbreng een succes. Voor het tweede seizoen op rij is Hans nu wedstrijdsecretaris bij de jeugd. Dit is wekelijks een enorme hoeveelheid werk. Contact met tegenstanders, kleedlokalen- en veldindeling en last minute actie bij afgelastingen zijn hier pakkende voorbeelden van. Daar kwam afgelopen seizoen de kunstgraskwestie nog bij. Een blijk van waardering door het hoofdbestuur en de leden zijn op z'n plaats voor Hans.

Als laatste werd er een loterij gehouden, waarvan de opbrengst gaat naar de Stichting ALS. Stiphout Vooruit is als maatschappelijk partner verbonden aan deze stichting. Met dit soort acties proberen we ook financieel een duit in het zakje te doen.

Samenvattend was het een leuke, gezellige avond met een mooie opkomst! 


<< terug