Geweldige prestatie in Grote Club Actie!
Eerste 500 loten verkocht!

Geweldige prestatie in Grote Club Actie!

18-09-2014

Op woensdagavond 17 september hebben we met alle jeugdleden van Stiphout Vooruit de Grote Club Actie in de wijk uitgezet. Alle leden gingen de wijk in om bij zoveel mogelijk huizen een lot te verkopen. Iedereen droeg zijn SV-shirt en verspreidde zich over Stiphout. Voor sommige kinderen was het even wennen om goed hun verhaal te doen, maar al gauw kregen de meesten er plezier in. Een uur en een zakje chips later verzamelden we weer bij de Trudoschool. De een had zijn boekje net iets meer vol dan de ander, maar we hebben fantastisch gescoord: een eerste telling leverde 500 (!!!) loten op.

Dat is een geweldige prestatie. En daar verdienen jullie, onze deelnemende jeugdleden, samen met jullie begeleiders een heel groot compliment voor. Dankjewel!

Voor iedereen die opa’s en oma’s, tantes en ooms en andere vrienden en bekenden nog een lot wil verkopen liggen er zaterdag aanstaande boekjes in de coördinatieruimte bij Stiphout Vooruit. Voor die teams, die om wat voor reden, niet deel konden nemen aan deze actie, worden zaterdag de boekjes uitgereikt. En we verwachten daar ook nog een zeer positief bericht over te kunnen melden. Met dit extra geld kunnen we namelijk bij Stiphout Vooruit heel veel mooie en leuke dingen voor al die ruim 350 jeugdleden die bij ons voetballen. Uiterlijk zaterdag 11 oktober moeten de boekjes weer ingeleverd worden bij je leider of in de coördinatieruimte van Stiphout Vooruit. Nu eerst nog die laatste lootjes: succes!


<< terug