Gezellig avondje uit bij Helmond Sport door shoot-out jeugdafdeling
Gezellig avondje uit bij Helmond Sport door shoot-out jeugdafdeling

Gezellig avondje uit bij Helmond Sport door shoot-out jeugdafdeling

04-04-2013

Zoals al eerder gemeld op deze site waren bij de thuiswedstrijd van Helmond Sport tegen Eindhoven op vrijdag 29 maart maar liefst 200 jeugdspelers en ouders toeschouwer van dit spektakel. In verband met de deelname van Stiphout Vooruit aan de shoot-out tijdens de rust van de wedstrijd had onze club van Helmond Sport honderd gratis kaarten ontvangen. De overige honderd kwamen via het jeugdbestuur uit de pot met de opbrengst van het tafelvoetbalspel in de onze kantine.

De avond is voor Stiphout Vooruit prima verlopen, er was sprake van een leuke sfeer. Dat Helmond Sport met 2-1 aan het langste eind trok hielp daar uiteraard ook nog eens aan mee. Inmiddels zijn de Helmonders, na wat omzettingen in de stand door het faillissement van Veendam, zelfs even koploper. Maar de directe concurrenten hebben nog twee wedstrijden tegoed en dus zullen de rood-witten weldra wellicht weer een stapje terug moeten doen. Maar een mooi seizoen is het, voor Helmond Sport!

In de rust vond zoals gezegd de shoot-out plaats tussen vertegenwoordigers van Mariahout, Someren en Stiphout Vooruit. Voor Stiphout moesten de volgende spelers aan de bak:
Bjorn Vrolijk (B1) - 2 doelpunten
Job Timmermans (C1) 0 doelpunten
Thom v.d Putten (D1) 1 doelpunt

Daarmee scoorde Stiphout 3 uit 9, net als Mariahout, terwijl Someren 2 uit 9 had.


<< terug