Inloopspreekuur fysio Kemps & Rijf bij Stiphout Vooruit
Inloopspreekuur fysio Kemps & Rijf bij Stiphout Vooruit

Inloopspreekuur fysio Kemps & Rijf bij Stiphout Vooruit

16-11-2017

Wil je bij een blessure snel en deskundig geholpen worden? Maak dan voortaan gebruik van de medical club support van fysio Kemps & Rijf bij Stiphout Vooruit. Op donderdag 23 november is Robin Rijf aanwezig bij Stiphout Vooruit in de verzorgingsruimte vanaf 18.30 uur voor een inloopspreekuur. Elke donderdagavond is er eeneen fysiotherapeut aanwezig waar de hele vereniging gebruik van kan maken. De insteek is preventief bezig zijn om blessures te voorkomen. 

Wat houdt het precies in (bron www.fysiokempsrijf.nl)

MedicalClubSupport van fysiotherapie en Training Kemps-Rijf is een gestructureerde sportmedische begeleiding voor sporters, sportverenigingen en sportclubs.

Steeds meer mensen doen aan sport en dit leidt tot een toename van blessures. Om te zorgen dat de gezondheidseffecten van sport en bewegen nog beter tot zijn recht komen, is het nodig om sportblessures te voorkomen. MedicalClubSupport draagt bij aan een planmatige en gestructureerde aanpak van de sportmedische zorg en richt zich op educatie, preventie en blessurebehandeling.

MedicalClubSupport wordt gesteund door een kwalitatief hoogwaardig netwerk van (para)medici en behandelaars met jarenlange ervaring vanuit de praktijk, (veelal)op het hoogste niveau. Deze ervaringen zijn vertaald naar de sportmedische begeleiding van MedicalClubSupport. Directe lijnen met specialisten en overige behandelaars zijn voorhanden waardoor wij garant staat voor snelle diagnostiek, advies, behandeling en bemiddeling bij sportblessures. Meerdere (top-)sporters gingen jou voor en zijn inmiddels vertrouwd met de sportmedische begeleiding van Fysiotherapie en Training Kemps-Rijf.

Uitgangspunten voor onze dienstverlening zijn

  • Sporter staat centraal
  • Snelle toegang tot onze zorg met oa. Echografie, geen wachttijden
  • Goede telefonische bereikbaarheid
  • Professionaliteit door hoog opgeleide fysiotherapeuten(Master)
  • Educatie en preventie door bv. workshops, lezingen en presentaties
  • Uitgebreid en specialistisch netwerk(zeer korte lijnen met specialisten ziekenhuis)
  • Hoge tevredenheid van sporters en clubs (o.a.korte lijnen trainers)

MedicalClubSupport inloopspreekuur

Het inloopspreekuur is gratis voor alle leden van aangesloten sportclubs, sportverenigingen, sportcentra en partners. De behandelend fysiotherapeut zal na een uitvoerige screening een advies geven mbt. het te volgen beleid.

Indien uit de screening blijkt dat aanvullend diagnostiek en of behandeling gewenst is zullen we op korte termijn afspraken maken met een uitgebreid netwerk van (para)medici, ziekenhuizen of overige partners.

  • Donderdag van 18.30- 19:30 uur Sportpark Molenven (Stiphout Vooruit)

<< terug