Jeroen van Bilsen vrijwilliger van het jaar 2013
Stiphout 2 wint "the battle of Stippunt"

Jeroen van Bilsen vrijwilliger van het jaar 2013

27-10-2013

Afgelopen vrijdag kwamen ongeveer 100 leden van Stiphout Vooruit naar onze kantine voor de jaarlijkse feestavond. De organisatie was dit jaar in handen van Stiphout 4 en ze schotelde de aanwezigen een ware "battle of Stippunt" voor. In 3 voorrondes nam een delegatie van ieder team van Stiphout Vooruit, aangevuld met de vrijdagochtend vrijwilligersploeg en combinatie van het hoofd- en jeugdbestuur, plaats in de ring. Op diverse voetbalvragen kon, onder leiding van spreekstalmeester Rob van Oorschot, geboden worden hoeveel juiste antwoorden het team kon geven. De voorrondes leverde 3 winnaars op die later op de avond de finale speelde, te wete: Stiphout 2, Stiphout 5 en de combinatie van hoofd- en jeugdbestuur. Na 5 vragen bleek Stiphout 2, vertegenwoordigd door Koen Beks en Joep van Sambeek, de winnaar van "the battle of Stippunt"

Hoogepunt tijdens de jaarlijkse feestavond is de bekendmaking van de vrijwilliger van het jaar. Na een aantal tips van voorzitter Marc de Wit werd duidelijk dat Jeroen van Bilsen de opvolger is van Dennis de Wit als vrijwilliger van het jaar, Jeroen proficiat!!!

Nog net voor 12 uur werd de uitslag van de loterij bekend gemaakt, 12 mooie prijzen werden uitgereikt. De hoofdprijs, een volledig verzorgd diner bij restaurant 't Parlement aangeboden door Freek Boetskes werd gewonnen door onze secretaris Robert Swinkels.

DJ Daan kreeg tot slot de regie in handen. Namens Stiphout 4 iedereen bedankt voor deze geslaagde avond.

 

 


<< terug