Michel Korff pakt met 16 punten de koppositie
de tweede toepavond

Michel Korff pakt met 16 punten de koppositie

04-10-2013

Michel Korff pakt met 16 punten de koppositie

Al jarenlang doet Michel Korff mee om de bovenste plekken en tijdens de 2e toepavond van dit seizoen deed hij weer van zich spreken. Michel behaalde 16 punten en komt hiermee aan kop van het klassement. Uiteraard is het nog vroeg in het seizoen dus voor iedereen nog alle kansen.

Aan tafel 1 was Jan Boonen ook hard op weg naar 16 punten maar het laatste potje van de 4 ging verloren en kon hij toch nog 13 punten toevoegen aan zijn magere score van vorige maand. Leon van Zon en Stefan Langewouters streden lang om als tafelwinnaar door te gaan naar de finale en een barrage moest de beslissing brengen. Stefan won deze en ging met 12 punten door naar de finale. Dennis de Wit had net zoveel punten als verkochte CD's van Gordon, 5 stuks en neemt hiermee de rode lantaarn over van Jan Boonen. Janton van den Hurk behaalde 13 punten en staat hiermee slechts 1 punt achter koploper Michel Korff. Marc de Wit behaalde 2x zoveel punten dan vorige maand, met 14 punten liet hij de concurrentie achter zich. En dan, zoals reeds gemeld, aan tafel 5 toepte Michel Korff Hans Derison, Willem van Oorschot en John de Vries van tafel.

Voor de 2e maal op rij stond Janton van den Hurk en Stefan Langewouters in de finale aangevuld met Michel Korff, Jan Boonen en Marc de Wit. Michel Korff vergooide al snel zijn kansen om als 1e toeper in historie met 17 punten huiswaarts te gaan maar Stefan Langewouters bleef de rust zelve en won het bierpakket en het extra punt.

Iedereen heeft weer een maandje de tijd om te oefenen en donderdag 7 november gaan we weer verder met de 3e avond, aanvang zoals gebruikelijk rond 22:00 uur.

Tot dan!


<< terug