Nieuwe ereleden en leden van verdienste bij Stiphout Vooruit
Ledenvergadering d.d. 21-09-2015.

Nieuwe ereleden en leden van verdienste bij Stiphout Vooruit

29-09-2015

Tijdens onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering d.d. 21-09-2015 zijn diverse leden benoemd door hun lange carriere als vrijwilliger bij Stiphout Vooruit.

Hans Deelen werd benoemd tot erelid. Hans is een bekende persoon binnen onze vereniging. Als jeugdspeler begonnen, daarna vele jaren in het 1e gespeeld als spits, maar ook wel eens als keeper in de goal gestaan. Leider geweest van ons 1e  en 3e, trainer van ons damesteam, scheidsrechter, leider van div. jeugdteams enz. enz. Ook heeft Hans zijn handen gebruikt bij veel metselwerk op ons sportpark. Toen zijn vrouw Mieke de kantine beheerde was Hans het Manusje van alles. Kantinehulp, terreinknecht, scheidsrechters opvangen etc. etc. Niets was hem te veel. Vandaar dat zijn benoeming dan ook dik verdiend is.

Paul Verschuren werd ook benoemd tot erelid. Naast oud-speler is Paul jarenlang leider geweest van het 2e elftal, maar ook leider bij ons 1e als onze trainer ook speler was. Hij is 2 lange termijnen bestuurslid technische zaken geweest en op dit moment nog KNVB consul van onze vereniging. Tevens is hij nog elke vrijdagochtend aktief in de vrijwilligersclub. Een clubman in hart en nieren. Hierdoor is zijn benoeming dan ook meer dan verdiend.

Leon van Zon is benoemd tot Lid van Verdienste. Begonnen als jeugdleider is hij daarna 8 jaar lid van ons jeugdbestuur geweest. Coordinator van de A en B jeugd en ook nog enkele jaren de C en D jeugd gaat je niet in de koude kleren zitten. Je krijgt behoorlijk wat vragen van leiders, trainers, ouders en spelers. De laatste 2 jaar heeft hij ook nog in de technische commissie gezeten. Leon is altijd een een prettige collega  en een enthousiaste vrijwilliger geweest. Dus ook een verdiende benoeming.

Marinus Raijmakers is benoemd tot Lid van Verdienste. De nestor van onze Molenvennercommissie. In 1996 gevraagd om zijn foto's van de verbouwing van de kantine beschikbaar te stellen voor ons clubblad. Daarna is hij vrij snel gevraagd om de commissie Molenvenner te komen versterken. Jarenlang is hij fotograaf geweest op ons sportpark. Tevens zorgde hij er voor dat de Molenvenners keurig geteld klaar lagen voor de bezorgers. Uiteraard bezorgde hij zelf ook een wijk en als iemand ziek was nam hij er deze wijk ook nog even bij. 19 jaar met passie voor ons clubblad klaar gestaan en dus ook een zeer verdiende benoeming.

Michel Korff (niet op de foto)  en Arjen Vos zijn beiden benoemd tot Lid van Verdienste. Michel en Arjen zijn al jarenlang een twee-eenheid binnen onze vereniging. Arjen is al 26 jaar lid van de Molenvennercommissie en Michel al 20 jaar. Naast auteurs van soms "kritische" stukjes in ons clubblad, zijn zij ook jaren jeugdleider en jeugdtrainer geweest. Op dit moment zijn zij nog regelmatig op zaterdag te zien als scheidsrechters. Arjen is enkel jaren leider geweest van ons 1e elftal en als onze grensrechter afwezig was, vulde Michel deze functie graag in. Zij zijn beiden graag geziene vrijwilligers van onze vereniging met een lange staat van dienst. Uiteraard zijn deze benoemingen dan ook zeer zeker verdiend.

Heren, nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie benoemingen en we hopen jullie nog veel te mogen zien op ons sportpark.

 


<< terug