Piraten programmaboek 24e E-F jeugdkamp staat online!!!
Teamleiders aan de slag met mascotte

Piraten programmaboek 24e E-F jeugdkamp staat online!!!

23-05-2015

Schip ahoy hoy hoy!

 

Hallo iedereen!

Komende zomer verandert het Sportpark Molenven in een echt piratendorp! Met stoere piraten, huiveringwekkende schepen, gevaarlijke kanonnen, kleurrijke papegaaien en rijk gevulde schatkisten! Want op 20 en 21 juni vindt weer het jaarlijkse jeugdkamp voor Benjamins (vanaf 5 jaar), F en E spelers plaats.

Op dit moment is de jeugdkampcommissie een mooi programma in elkaar aan het knutselen. Wat we allemaal gaan doen blijft nog even geheim, maar dat het weer een fantastisch weekend gaat worden is zeker. Een paar dingen kunnen we al wel verklappen: Ook dit jaar is er weer een aparte “meidentent” en zullen we het grootste en meest beruchte kampvuur van Stiphout maken!

Wil jij een dappere piraat worden en samen met je vriendjes op zoek gaan naar de grootste schatkist? Zet dan 20 en 21 juni alvast in je agenda!

Tot dan!

Rianne Letschert, kampleider 2015

 

Stiphout, 23-5-2015:

Inmiddels hebben we bijna 150 aanmeldingen binnen, een absoluut record! De commissie werkt achter de schermen aan de organisatie voor wederom een fantastisch jeugdkamp. Decors worden geschilderd, spellen worden verzonnen, extra tenten worden geregeld, het informatieboekje wordt gemaakt, voldoende eten wordt besteld, etc etc. Nog een kleine maand en dan is het zover, wij als commisie hebben er in ieder geval heel veel zin in.  

 

Stiphout, 29-5-2015

 Heb jij je kampspullen al bij elkaar? Of heb je nog een nieuw luchtbed of slaapzak nodig? Bij Adventure Store ontvang je nu 10% korting en krijgen wij ook nog eens 10% om er een nog leuker kamp van te maken!!!

 Print de voucher uit en ga naar de winkel. Vanaf 1 juni kun je ook online shoppen: www.adventurestore.nl
Je vindt de Adventure Store op de Kastanjehoutstraat 3 in Mierlo-Hout

 

 Stiphout, 11-6-2015

Tijdens de informatiebijeenkomst dinsdag 9 juni zijn alle teamleiders en vrijwilligers geinformeerd over het programma tijdens het jeugdkamp. Alle teamleiders hebben een stok ontvangen met de opdracht hiervan een mascotte te maken in de vorm van een vlag. In de vlag moet de teamnaam op een of andere manier terugkomen. Het informatieboekje is bijna gereed en zal deze week per email verzonden worden, hierin staan alle ins en outs, teamleiders, vrijwilligers, programma, etc.

Nog ruim een week en dan barst het spektakel los.........

 

Stiphout, 13-6-2015

Aye Aye Aye,

Het is bijna zover! Het 24e E/F/Benjamin-jeugdkamp van Stiphout Vooruit gaat bijna van start.

Op zaterdag 20 en zondag 21 juni worden alle scheepsmaatjes ingedeeld om te strijden voor de titel "Heersers van de Zeven Zeeën".

In de bijlage van dit bericht vind je het kampboekje. In het kampboekje staan een aantal belangrijke zaken, o.a.:

- Het programma; hoe laat moet je waar zijn.

- Een aantal door Kapiteine RRRRianne Letscherrrrt opgestelde regels

- Wat moet je meenemen? En wat vooral niet!

- Aanwezigheid van ouders

Maar ook: wie zijn er dit jaar kapiteins van de teams en welke sponsoren hebben het 24e jeugdkamp mogelijk gemaakt. Graag willen we alle ouders er ook op attenderen om de kinderen bij thuiskomst goed te controleren op teken. Er zijn er dit jaar helaas weer veel.

Lees het kampboekje dus goed door!

We zien jullie allemaal zaterdag 20 juni. Mocht je voor die tijd nog vragen hebben, neem dan contact op met Kapiteine Rrrriane Letscherrrrt. Je kunt haar bereiken op: 06-25062438 of stuur een mailtje naar jeugdkamp-ef@stiphoutvooruit.nl .

Namens de jeugdkampcommissie,

Kapiteine Rrrriane Letscherrrrt!


<< terug