Schema voorbereiding jeugd seizoen 2018-2019
Zie de bijlage voor het gehele overzicht van selectietrainingen

Schema voorbereiding jeugd seizoen 2018-2019

29-05-2018

29-5-2018:

In verband met een naderend kampioenschap voor de JO19-1 zal de selectietraining van woensdag 30 mei verplaatst worden naar maandag 4 juni. Ook is een extra training ingelast voor de JO13-1 op donderdag 7 juni. Dezelfde dag zal ook een selectietraining voor alle keepers van JO13, JO15, JO17 en JO19 plaatsvinden. In de bijlage kunt u het aangepaste schema vinden.

 

8-5-2018:

Afgelopen dagen zijn de uitnodigingen verzonden voor de selectietrainingen voor de teamindeling van komend seizoen. Door het extreem drukke (doordeweekse) programma op de velden van Stiphout Vooruit komende weken hebben we voor diverse groepen uit moeten wijken naar een training op vrijdagavond. In de bijlage van dit bericht is de totale planning terug te zien. 

LET OP!!!! de spelers die bericht hebben ontvangen voor een selectietraining volgen uit een eerste selectie, de technische commissie kan in overleg met het jeugdbestuur alsnog besluiten om spelers toe te voegen aan de voorlopige selectiegroep. De teamindeling voor volgend seizoen is uiteraard niet alleen afhankelijk van de prestaties tijdens de selectietraining, ook o.a. de prestaties van het afgelopen seizoen zullen worden meegenomen in de overweging. De technische commissie en het jeugdbestuur hebben, waar dit noodzakelijk is, contact met de trainers en leiders.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Maurits Nooijen via 06-30311361 (bij voorkeur na 19:00 uur) of via maurits@banbouw.nl 

Iedereen veel succes!!!!

6-5-2018:

In verband met de meivakantie hebben we nog niet alle formulieren voor wel of niet doorgaan volgend seizoen terug ontvangen en verwerkt. Uitnodigingen voor de selectietrainingen volgen komende week (week 19).

 

De technische commissie en het jeugdbestuur zijn volop bezig met de voorbereiding van het seizoen 2018-2019. Hieronder vind je het (tijd)schema van die voorbereidingen.

Onderwerp Data - deadlines
Afstemmen uit te nodigen spelers voor selectieteams door TC en trainers Tussen 9 april en 6 mei
Uitnodigen spelers voor selectieteams Uiterlijk 6 mei
Selectietrainingen 21 mei tot 1 juni
Coördinatoren evalueren met leiders en trainers afgelopen seizoen en inventariseren leiders en trainers komend seizoen 9 april tot 1 juni
Alle teams samenstellen, inclusief trainers en leiders Uiterlijk 8 juni
Deadline inschrijvingen teams en speelklasses KNVB 1 juni
Overschrijvingsdeadline KNVB 15 juni
Last minute overschrijvingen verwerken 15 juni tot 18 juni
Voorlopige teams met leiders en trainers kenbaar maken op de website 18 juni
   
De Voorbeschouwing (ontmoet je team) 30 juni

In de bijlage de planning van de selectietrainingen voor het seizoen 2018 / 2019.


<< terug