Spek de kas van Stiphout Vooruit!
Nieuwe Jumbo actie

Spek de kas van Stiphout Vooruit!

05-06-2017

Jumbo Ralf Gijsbers is gestart met nieuwe actie!

Hoe werkt deze actie?
Spaar zoveel mogelijk punten bij Jumbo Ralf Gijsbers! Hoe meer punten, hoe hoger het geldbedrag voor Stiphout Vooruit! Van woensdag 31 mei tot en met dinsdag 25 juli 2017 krijg je bij elke € 10,-* aan boodschappen bij Jumbo Ralf Gijsbers, een waardebon met daarop een unieke streepjescode. Deze bon is 1 punt waard en is eenmalig te doneren aan een vereniging naar keuze. Hiervoor is een scanzuil geplaatst in de winkel waar je via het touchscreen de punt direct kunt doneren aan de vereniging van jouw keuze. Ook is hier de actuele tussenstand te zien. Ook via Facebook kunnen punten gedoneerd worden en is de tussenstand "live" te volgen!!!

Jumbo Ralf Gijsbers stelt voor deze actie een bedrag van €10.000* beschikbaar. Aan het eind van de actie wordt dit bedrag naar verhouding verdeeld over alle gedoneerde waardepunten en uitgekeerd aan de deelnemende verenigingen.

Wil je dat Stiphout Vooruit een zo groot mogelijke financiële bijdrage ontvangt? Doe dan de boodschappen bij Jumbo Ralf Gijsbers en spaar voor Stiphout Vooruit.

*Dit bedrag is exclusief door de wet uitgesloten productgroepen (tabak, slijterijartikelen, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding tot 1 jaar, beltegoedkaarten, vervoersbewijzen, waardebonnen, loten, postzegels, toegangskaarten), betaald en uit te keren statiegeld en emballage.

Spek de kas van Stiphout Vooruit!


<< terug