Stiphout Vooruit 1 heeft jullie steun nodig!
Oproep door keeperstrainer

Stiphout Vooruit 1 heeft jullie steun nodig!

05-04-2019

Stiphout Vooruit 1 heeft jullie steun nodig!!

Oproep aan alle leden van Stiphout Vooruit, jong en oud, familieleden van SV-leden, kortom heel Stiphout!!

 

Ongetwijfeld is iedereen bij Stiphout Vooruit (en daarbuiten) er van op de hoogte dat ons vaandelteam hoog geklasseerd staat en nog kansen maakt op het kampioenschap. Afgelopen zondag werd koploper Bavos met 0-1 verslagen en donderdag werd met 1-1 gelijkgespeeld tegen Millheezer Boys. Het was een zwaar bevochten gelijkspel en voor SV1 een moeilijke wedstrijd tegen het zwaar fysieke voetbal van de Boys uit Milheeze. Ongetwijfeld speelde bij hen nog mee dat zij eerder dit seizoen de 1ste periodetitel verloren aan SV1. 

A.s. zondag staat er alweer een topper op het programma, want behalve dat het vernieuwde sportpark heropend wordt, speelt SV1 een  thuiswedstrijd nu wederom  tegen koploper Bavos. Bij winst staat ons eerste elftal minimaal op de gedeelde eerste plaats en blijven de kansen helemaal open om, naast de al eerder behaalde periodetitel, ook voor het algemeen kampioenschap te blijven gaan.

Jullie zien…werk aan de winkel. Flink werk zelfs, want er wachten nog tal van belangrijke duels. Kijk een naar het lijstje:

7-4 thuis tegen Bavos (14.30 uur)

14-4 Brandevoort 1- SV1 (14.30)

20-4 (zaterdag!!) RKGSV1 – SV1 (18.00 uur)

22-4 (maandag!!) thuis tegen RKGSV1 (14.30 uur)

28-04 SV1-MVC1 (14.30 uur)

12-5 SJVV 1 – SV 1 (14.30 uur)

19-5 SV1 – ASV ’33  1  (14.30 uur)

26-5 Mariahout 1 – SV 1 (14.30)

Je begrijpt dat de mannen van SV1 (en trainer, elftalleider, grensrechter en verzorger) wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Een zogenaamde 12de man erbij werkt vaak prima.

En die 12de man zijn dus alle supporters, leden etc van Stiphout Vooruit!!

Vandaar ook mijn nadrukkelijke verzoek om a.s. zondag met zijn allen aanwezig te zijn om SV 1 aan te moedigen. Breng allemaal toeters, bellen, Bengaals vuurwerk enz. mee, doe shirts aan en Stiphout Vooruit-sjaals om, en laat dan zien dat we allemaal voor de volle 100% achter de spelers staan. En niet alleen a.s. zondag, maar ook de weken erna (tegen Brandevoort, RKGSV, MVC, SJVV, ASV, Mariahout). Want een ding is zeker…. de spelers en staf verdienen jullie steun!!!

Ik hoop dan ook dat er, om te beginnen a.s. zondag, veel publiek zal staan, dat de hoofdtribune te klein zal zijn om alle bezoekers, supporters te bergen en dat iedereen zich laat horen om zo SV 1 bij te staan als 12de man.

Tot zondag en daarna. Alvast bedankt voor jullie steun!!

Chretien van der Horst, keeperstrainer.

 

 

 


<< terug