Stiphout Vooruit JO19-3 Kampioen
Beslissing tegen Brandevoort in laatste competitiewedstrijd

Stiphout Vooruit JO19-3 Kampioen

22-05-2019

Zaterdag 18 mei was de laatste competitiewedstrijd van Stiphout Vooruit JO19-3. Met 7 winstpartijen, 1 gelijkspel en 1 verlies zou het kampioenschap bij winst op Brandevoort naar Stiphout gaan. De verrassende nummer 2 (Deurne, hoe deden ze dat toch?) had 1 verliespunt meer, dus er moest door onze jongens gewonnen worden.

Het publiek was in grote getalen opgekomen en door Vincent voorzien van stadiontoeters, dus de sfeer zat er goed in. Een vroege treffer van de onzen werd door Brandevoort na een klein misverstand aan Stiphout zijde weer snel rechtgezet, maar omdat de kansen elkaar in rap tempo opvolgden werd al in de eerste helft een 3-1 voorsprong genomen. Na rust bleef het kansen regenen waardoor een eindstand van 6-3 op het bord kwam te staan. Doelpunten in deze wedstrijd kwamen van Robin (2x), Trevor, Paul, Luis en Nick. Overall topscorer in de competitie werd Tony met 10 doelpunten.

Na een door Vincent verzorgde vuurwerkshow en een fotomoment met de beker gingen de mannen onder luid applaus en felicitaties van het veld. De feestelijkheden werden voortgezet in de kantine waarna het op het terras in de zon met friet, snacks en wat drankjes nog lang gezellig bleef. JO19-3 is een hecht team geworden dat elkaar positief coacht. De trainers Marcel en Dirk en leider Vincent hebben er veel tijd en energie in gestoken en dat heeft zich uitbetaald, bedankt mannen!

Team JO19-3


<< terug