Stiphout Vooruit onder 23 te sterk voor P.V.V.
Stiphout Vooruit onder 23 te sterk voor P.V.V.

Stiphout Vooruit onder 23 te sterk voor P.V.V.

11-02-2015

Op Sportpark 't Molenven werd dinsdagavond de derde wedstrijd gespeeld in het kader van de Fair Play Competitie. Deze competitie wordt gespeeld tussen zes teams uit de gemeente Helmond met spelers onder de 23 jaar. Eerder dit seizoen speelden de tricolores tegen RKSV MULO en RKSV Mierlo-Hout. Met de wedstrijden zijn punten te verdienen voor de sportiviteit van beide teams. De leiders van de elftallen beoordelen de tegenstander en de scheidsrechter beoordeelt beide teams. De opgetelde scores zijn leidend voor het klassement en de uiteindelijke winnaar die de Fair Play Cup in ontvangst mag nemen. Het resultaat van de wedstrijd is van secundair belang. Dit wordt de spelers van het team door de begeleiding ook constant voorgehouden. Het gaat om de ontwikkeling van de spelers. Natuurlijk is een resultaat behalen leuk en zijn de spelers daar ook op gebrand.

Tegenstander P.V.V. startte gisteren uitstekend. Binnen een kwartier stond het team van coach Leon van Teeffelen op een 0-2 voorsprong. Stiphout Vooruit herpakte zich door het initiatief over te nemen en wist door goals van Sebas Smits en Tim Willems de stand gelijk te trekken. Toch kwam P.V.V. wederom op voorsprong door onoplettendheid bij een hoekschop door de thuisploeg. Stijn Groot maakte nog voor de rust de gelijkmaker op aangeven van Jorn Dekkers. Zijn harde afstandschot betekende een 3-3 ruststand.

Na de thee had Stiphout de touwtjes strakker in handen. Dit leidde tot een prachtige aanval waar Marwan Regrui de bal panklaar legde voor spits Dave van Bladel; 4-3. Aanvoerder Wessel Vervoort bepaalde met een bekeken vrije trap de 5-3 eindstand. 

Op dinsdag 10 maart speelt Stiphout Vooruit de uitwedstrijd tegen v.v. Bruheze om 20.00 uur op sportpark Espendonk. De competitie wordt afgesloten met een thuiswedstrijd tegen Rood Wit '62 op dinsdag 31 maart om 20.00 uur op sportpark 't Molenven.

 

 


<< terug