't Knuppeltje
't Knuppeltje van voorzitter Mark Relou

't Knuppeltje

01-01-2018

Hallo leden, supporters en sympathisanten van Stiphout Vooruit,

Op de eerste plaats wens ik iedereen een goed, gezond en sportief 2018 toe. Ik hoop u allen de hand te mogen schudden op onze nieuwjaarsreceptie volgende week zondag 8 januari vanaf 16.00 uur in onze prachtige kantine.

Het is 1 januari 2018, tijd om goede voornemens waar te maken. Zoals u heeft gemerkt hebben het hoofd- en jeugdbestuur de laatste maanden van 2017 de digitale nieuwsbrief van Stiphout Vooruit, de Molenvenner, verstuurd. Deze nieuwsbrief is voornamelijk informatief. Nog niet zo heel lang geleden was de Molenvenner ons prachtig clubblad. Enkele vaste rubrieken daarvan willen we graag digitaal terug laten keren. U kunt daarbij denken aan rubrieken als Hemd van het Lijf en 't Knuppeltje. Deze kunnen prima op onze website gepubliceerd worden. Ik probeer met dit knuppeltje alvast een herstart te maken van deze rubriek. Ook zou ik de teams van Stiphout Vooruit uit willen dagen. In het clubblad was de rubriek Team van de Maand een vast onderdeel. Dat willen we graag in een moderner jasje terug zien. Welk team durft het aan om een mooie vlog te maken? Stuur jullie vlog naar voorzitter@stiphoutvooruit.nl. De mooiste vlog publiceren we op de website en de Facebook pagina!

De bedoeling van 't Knuppeltje is een stukje te schrijven wat vervolgens op onze website geplaatst wordt. Op het einde van het stukje geef je 't Knuppeltje door. Zo blijft deze rubriek terugkomen op de website en mag degene die 't Knuppeltje heeft iets over zichzelf, zijn of haar team, de vereniging of wat in eenieder opkomt schrijven en delen met de lezers. 

In september heb ik de voorzittershamer van Marc de Wit overgenomen. Het is een grote en mooie uitdaging deze fantastische vereniging te besturen samen met mijn collega bestuursleden. We hebben tijdens de algemene ledenvergadering onze plannen en doelstellingen voor 2017-2020 gepresenteerd. Deze willen we met regelmaat terug laten komen zodat u op de hoogte bent en blijft van het wel en wee uit de bestuurskamer. U leest hierover in nieuwsbrief de Molenvenner, welke we gedurende het seizoen het liefst elke maand versturen. Ook op onze website en Facebook pagina wordt veel informatie getoond. Zo heeft u kunnen lezen over de diverse commissies welke vorm hebben gekregen sinds de laatste algemene ledenvergadering,  houden we u op de hoogte over onze accommodatie en kijken we regelmatig vooruit. Zo zijn we momenteel volop met de gemeente Helmond in gesprek om ons hoofdveld in de zomer van 2018 te voorzien van een nieuw kunstgrasveld. 

Ik geef 't Knuppeltje graag door aan Thijs Hebels, speler van onze JO19-1, voorheen A1 genoemd. Thijs succes en hopelijk krijgt 't Knuppeltje een nieuwe lange digitale reis!

Mark Relou

 

 


<< terug