't Knuppeltje van Thijs Hebels
't Knuppeltje

't Knuppeltje van Thijs Hebels

07-02-2018

Ik wil graag beginnen met het bedanken van Mark Relou voor het doorgeven van het knuppeltje. Het kwam wel als een verrassing en ik moest even goed nadenken wat ik over mezelf moest vertellen. Gelukkig vertelden een (flink) aantal vrienden aan mij dat ik nooit heel veel moeite heb gehad om het over mezelf te hebben dus ik hoop dat dat nu een keer van pas komt. 

Ik zal eerst maar wat over mezelf vertellen, mijn naam is Thijs Hebels en ik studeer Technische Bedrijfskunde in Eindhoven.  Ik ben 18 jaar en voetbal ondertussen al weer 14 jaar bij Stiphout Vooruit. Ik ben bij de benjamins begonnen en via onder andere de F8, F6 en E7 uiteindelijk in de D1 terecht gekomen waar het serieuze voetbal begon met Ard van Dalen als trainer.

Na leuke jaren in de D1 en de C1 stroomde ik door naar de B1 waar we in 2 seizoenen van de 2e klasse naar de hoofdklasse promoveerden. Vooral het tweede jaar in de B1 was een mooi seizoen. Nadat we in de winterstop ingingen als nummer 6 wonnen we in de tweede seizoenshelft 9 van de 11 wedstrijden en plaatsten we ons voor de play-offs. Na de eerste en tweede ronde door te zijn gekomen speelden we de finale tegen Wittenhorst op het sportpark van Deurne. In een spannende wedstrijd lukte het ons om laat in de tweede helft van de verlenging (door een verdwaalde voorzet van Pim Ceelen) de wedstrijd te beslissen en promotie te behalen.

Dit seizoen hebben we weer een gezellige groep met veel goede voetballers en Kay Langewouters. De eerste seizoenshelft is helaas niet helemaal volgens plan verlopen maar als we ervoor zorgen dat ons team in de tweede seizoenshelft op vrijdagavonden iets minder goed vertegenwoordigd is in de stad en café de Sport kunnen we onder leiding van Ruben en Koen zeker wel iets moois neerzetten.

De tijd om het knuppeltje door te geven is nu weer aangebroken, ik zou bij deze het knuppeltje graag willen overhandigen aan Wessel Vervoort.  Veel succes Wessel en ik hoop dat je jezelf niet blesseert tijdens het schrijven!

 

 


<< terug