Uitnodiging bestuur voor vrijwilligers-avond op 28 juni
Uitnodiging bestuur voor vrijwilligers-avond op 28 juni

Uitnodiging bestuur voor vrijwilligers-avond op 28 juni

14-06-2013

Aan alle vrijwilligers van Stiphout Vooruit uit het seizoen 2012-2013.

Vrijdag 28 juni sluiten wij bij onze vereniging het seizoen af. Even kort terugkijken op het afgelopen jaar en alvast vooruitkijken naar het nieuwe seizoen. Graag willen we jullie allemaal, inclusief jullie partner, hartelijk danken voor de tijd en inzet die je het afgelopen seizoen in Stiphout Vooruit hebt gestoken! We doen dit op deze avond - net als vorig jaar - met een hapje en een drankje. Mr. Right zal - eveneens net als vorig jaar - voor de muzikale noot zorgen.

Vandaar dat wij al onze vrijwilligers van harte uitnodigen om aanwezig te zijn bij….

‘De derde Helft!’
Vrijdag 28 juni 2013
Aanvang 20.00 uur
Kantine Stiphout Vooruit

Wij hopen jullie allemaal op 28 juni te mogen begroeten in onze kantine. Laat wel even weten of je komt en of je alleen of met partner komt? Dat kan via een mailtje naar maurits.nooijen@upcmail.nl of door middel van het invullen en inleveren van het antwoordstrookje dat je bij de uitnodiging per post hebt ontvangen op: De Heese 16 in Stiphout.

NB:Indien je ook als jeugdkaderlid verbonden bent aan Stiphout Vooruit dan kan deze uitnodiging dubbelop zijn, waarbij tevens het aanvangstijdstip wat kan afwijken van bovenvermelde tijd


<< terug