Update gebruik velden
informatie voor leden

Update gebruik velden

17-08-2018

Beste leden van Stiphout Vooruit,

Het hoofd- en jeugdbestuur zijn de laatste maanden druk bezig geweest met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Met dit bericht willen we jullie op de hoogte brengen betreft de status van de velden van onze vereniging.

Grasveld

Door de extreme weersomstandigheden is het achterste veld, het grasveld, nog altijd onbespeelbaar. We zijn hierover bijna dagelijks in overleg met de gemeente Helmond. De gemeente heeft het gras extra ingezaaid. Volgende week wordt er extra kunstmest gestrooid om het veld een extra boost te geven. In augustus mag dit veld in ieder geval nog niet gebruikt worden.

Hoofdveld

Aan het hoofdveld wordt momenteel nog druk gewerkt. De kunstgrasmat arriveert op korte termijn en het hele project nadert het einde. Het bestuur verwacht de komende week duidelijkheid over de exacte opleverdatum. Wij verwachten in ieder geval in augustus te kunnen beschikken over het nieuwe veld.

Trainingen

Concreet betekent dit dat we momenteel anderhalf veld ter beschikking hebben om te trainen op de avonden. Over de voorlopige veldindeling op deze avonden wordt door het hoofd- en jeugdbestuur rechtstreeks gecommuniceerd met leiders en trainers. Heeft u vragen over de bezetting, dan kunt u zich wenden tot de leiders en trainers. Het bestuur hoopt dat de eerder op deze website aangekondigde veldindeling zo snel mogelijk definitief van start kan gaan.

Met sportieve groet,

Hoofd- en Jeugdbestuur Stiphout Vooruit

 

 

 


<< terug