Vacature: kantinebeheerder (m/v)
Word jij onze nieuwe gastheer/gastvrouw?

Vacature: kantinebeheerder (m/v)

04-07-2019

Wie zijn wij?
Stiphout Vooruit is opgericht op 4 juli 1935 en met meer dan 35 teams en ruim 700 leden de grootste vereniging van Stiphout in de gemeente Helmond. Vele vrijwilligers staan elke week weer klaar om al deze leden te ondersteunen. Een grote vereniging als Stiphout Vooruit kan niet bestaan zonder de inzet van haar vrijwilligers.

Wat zoeken wij?
De kantine van Stiphout Vooruit vervult een belangrijke rol binnen de vereniging. Naast het sociale en functionele aspect draagt de kantine tevens bij tot inkomsten werving binnen de vereniging. Voor de kantine zijn wij op zoek naar een enthousiaste en goed gemotiveerde medewerker voor de functie van:

KANTINEBEHEERDER (m/v)

De kantinebeheerder draagt zorg voor het goed functioneren van de kantine en keuken, in overleg met het bestuur, stelt het assortiment vast en draagt bij aan een goed verloop van diverse activiteiten die in de kantine plaatsvinden. Tevens ziet hij/zij er op toe dat de hygiënecode in acht wordt genomen en is verantwoordelijk voor een goede en correcte exploitatie van de kantine en keuken. De kantinebeheerder dient te beschikken over goede communicatieve vaardigheden, een flexibele instelling en is stressbestendig. Een diploma sociale hygiëne en horeca diploma’s (of bereid zijn deze te halen) en kennis van de hygiëne code en drank- en horecawet zijn een pré. Het betreft een functie gekoppeld aan minimaal de vaste openingstijden van de kantine op donderdagavond, zaterdag en zondag de gehele dag. De gemiddelde totale tijdsbesteding is minimaal twintig uur per week.

Wat bieden wij?
Stiphout Vooruit staat bekend als een vereniging met een groot sociaal aspect. Stiphout Vooruit biedt je de mogelijkheid voor aanvullende cursussen. Je maakt deel uit van een enthousiast team dat voor je klaar staat om je te ondersteunen en te begeleiden. Graag maakt Stiphout Vooruit gebruik van jouw kennis en vaardigheden om de teams te versterken. Salaris en voorwaarden worden besproken tijdens een gesprek met het bestuur van de vereniging.

Interesse?
Neem contact op met voorzitter Mark Relou: voorzitter@stiphoutvooruit.nl / 06-29153894


<< terug