Voetbalclinic tbv Goede doel
Voetbalclinic tbv Goede doel

Voetbalclinic tbv Goede doel

14-03-2014

Beste Ouders/verzorgers,

Op 26 maart wordt er een voetbalclinic georganiseerd in het Lavans Stadion van Helmond Sport. De clinic wordt gegeven door voetbalschool 'Total Control'. Gedurende deze clinic zullen selectiespelers van Helmond Sport de kinderen begeleiden en ze van adviezen voorzien om de techniek te verbeteren. Aan het einde van deze middag ontvangen de kinderen een leuke goodiebag.

Voor deze middag zal een vergoeding gevraagd worden van 15,= . Dit bedrag zal volledig afgedragen worden aan het goede doel, Alp d'huzes.

Er is een maximaal aantal deelnemers vastgesteld. Deelname zal gebeuren op volgorde van aanmelding, dus twijfel niet en geef uw kind direct op om teleurstelling te voorkomen. Aanmelden is mogelijk tot 19 maart.

Opgeven kan door middel van onderstaande link:
www.jvdi.nl/helmondsport

Als u zich aanmeldt zult u een mail ontvangen met gegevens om het bedrag te doneren op de actiepagina van Rens Manders (initiatiefnemer en deelnemer aan Alp d'huzes). Met deze donatie is de inschrijving definitief.

Het bedrag dat u overmaakt zal direct overgemaakt worden naar het goede doel. Hierdoor is het niet mogelijk om het bedrag te retourneren bij afmelding.

Met vriendelijke groet,

Ilja van Leerdam & Rens Manders
Organisatie voetbalclinic 'Samen voetballen voor een doel'

 

 


<< terug