Voetbalplaatjes Stiphout Vooruit
Mis deze unieke kans niet!

Voetbalplaatjes Stiphout Vooruit

24-11-2016

SV Stiphout Vooruit-plaatjes sparen bij JUMBO!

Jumbo Ralf Gijsbers heeft ons bestuur benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt is. In overleg met Jumbo Ralf Gijsbers is ervoor gekozen om binnen onze club alle teams mee te laten draaien in deze plaatjesactie.

De droom van deze SV Stiphout Vooruit-leden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes van jezelf en andere SV Stiphout Vooruit-leden zijn volgend jaar verkrijgbaar bij Jumbo Ralf Gijsbers
Om deze actie tot een groot succes te maken is het van belang dat alle betreffende leden op de foto verschijnen.
Hiertoe zal er op

ZATERDAG 3 EN ZONDAG 4 DECEMBER

een fotograaf aanwezig zijn op onze accommodatie. Om alles in goede banen te leiden is er een schema opgesteld. Zorg dat je op tijd aanwezig bent!

Download schema >>

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Als je jezelf laat fotograferen zie je natuurlijk wel af van je portretrecht en geef je ons toestemming om je foto te laten gebruiken voor het maken van een sportplaatje in deze actie.

Mis deze unieke kans niet!Portretrecht

Je wordt op 3 of 4 december 2016 gefotografeerd voor de S.V. Stiphout Vooruit-sportplaatjesactie in samenwerking met Jumbo Ralf Gijsbers. De foto die gemaakt wordt, zal uitsluitend gebruikt worden voor deze unieke plaatjesactie.
Door jezelf te laten fotograferen, doe je voor deze actie afstand van je portretrecht en geef je dus toestemming om de foto te laten gebruiken voor deze plaatjesactie.
Ben jij (of eventueel je ouders) toch nog van mening dat jouw foto niet opgenomen moet worden in de plaatjesserie van onze club, dan dien je dit uiterlijk binnen 1 week na de fotosessie kenbaar te maken bij de clubcoördinator van S.V. Stiphout Vooruit:

Marc de Wit
Tel.nr. 06-25258898
e-mail : voorzitter@stiphoutvooruit.nl

Wij vertrouwen erop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Bestuur S.V. Stiphout Vooruit.


<< terug