Wederom overwinning voor Janton van de Hurk
Janton v/d Hurk koploper na 3e avond

Wederom overwinning voor Janton van de Hurk

15-11-2014

20 deelnemers schreven zich in voor de 3e toepavond van het seizoen en net zoals avond 2 wist Janton van de Hurk de overwinning in de wacht te slepen en behaalde hiermee opnieuw een goede score en extra punt.

John de Vries (12) kon aan tafel 1 lang meekomen maar moest het toch afleggen tegen Janton die in de 1e ronde 13 punten behaalde. Ook met 13 punten wist aan tafel 2 Michel Korff de finale te halen, hij versloeg Marc de Wit (11), Nick de Gilde (9) en Dennis Deelen (7). Nieuw onder de deelnemers is Walter van de Wassenberg en wist direct tafelwinnaar te worden en met 12 punten ging ook hij door naar de finale. Broer Hans van de Wassenberg had eveneens een goede avondscore met 13 punten en kon ook plaatsnemen aan de finaletafel. Speciale vermelding voor Dennis de Wit..... slechts 4 punten vandaag. Koen Beks (7) kon aan tafel 5 zijn stempel niet drukken, Zowel Gerrit Adriaans, Ted van de Horst en Jeroen van Bilsen behaalde 11 punten en na een kort barrage mocht Ted verder voor het extra punt aan de finaletafel.

Aanwezig in de finale dus: Janton van de Hurk, Michel Korff, Walter en Hans van de Wassenberg en Ted van de Horst. Zoals vermeld werd Janton voor de 2e maal op rij avondwinnaar en ging met bierpakket en extra punt naar huis.

De volgende toepavond is op donderdag 4 december en zal samenvallen met onze jaarlijkse mosselavond, iedereen uitgenodigd. We starten tegen tienen met toepen.


<< terug