Welkom op de nieuwe website van Stiphout Vooruit
nieuwe website het communicatiemiddel van Stiphout Vooruit

Welkom op de nieuwe website van Stiphout Vooruit

25-06-2013

In de afgelopen maanden is door het webteam en 2atwork.com hard gewerkt aan de nieuwe website van onze club. Net voor de zomervakantie is het dan zo ver: de website is live!

Uiteindelijk liep introductie van de nieuwe site toch wat vertraging ten opzichte van de oorspronkelijke planning op. Dat kwam met name omdat het 'persoonlijk profiel'-programma, waarop alleen leden van Stiphout Vooruit kunnen inloggen, meer werk in beslag nam dan verwacht. De bedoeling is dat vanuit deze profielen bestuurders en vrijwilligers van onze club op een makkelijke manier toegang hebben tot bepaalde informatie, zoals bijvoorbeeld overzichtslijsten t.b.v. team-indelingen, Molenvenner-bezorging, contributie-inning, e-mail-correspondentie et cetera. Aan het begin van het nieuwe seizoen zullen alle leden van Stiphout Vooruit een brief ontvangen met persoonlijke inlog-gegevens voor toegang tot dit besloten deel van de site. De bedoeling is dat elk lid daarin via een simpel invulprogrammaatje zijn persoonlijke gegevens invoert, die vervolgens als basis dienen voor het managen van de vereniging. Voortaan is dus niet langer de secretaris, maar elk lid zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van zijn persoonlijke gegevens waarmee de club werkt. Wie zijn gegevens niet up-to-date houdt, kan Stiphout Vooruit niet langer meer verantwoordelijk houden voor problemen bij de communicatie tussen hem of haar en de vereniging. Let er dus voortaan op dat u, bijvoorbeeld bij een verhuizing of wijziging van telefoonnummer of emailadres, uw persoonlijke gegevens even aanpast.

In de zomervakantie gaat de doorontwikkeling van de site verder. Alle teams worden gevuld met spelers, leiders en trainers. Als de KNVB alle poule indelingen heeft gepubliceerd zullen we deze ook koppelen aan onze site. Zo ben je altijd op de hoogte van de uitslagen en het programma van jouw team.

We wensen iedereen veel plezier met de site. Jullie reacties, opmerkingen en input zijn van harte welkom: website@stiphoutvooruit.nl.

Bestuur en webteam van Stiphout Vooruit.

 


<< terug