Wil jij een betere voetballer worden?
Trainingsweek op Molenven in herfstvakantie!

Wil jij een betere voetballer worden?

04-10-2015

Tijdens de najaarsvakantie, van maandag 26 oktober tot en met vrijdag 30 oktober 2015, organiseert NVS-BRABANT samen met de voetbalvereniging S.V. Stiphout Vooruit, zijn voetbaldagen op het sportpark van S.V. Stiphout Vooruit, dagelijks van 09.00 tot 16.00 uur. Door aan de activiteiten van NVS-BRABANT deel te nemen heb jij ook de kans om de beste passeerbeweging, de slimste tactiek en de fijnste traptechniek aan te leren. Maar ook worden er veel partijtjes gespeeld. Mis het niet, meld je snel aan want Vol = Vol.

Aanmelden
Aanmeldingen voor de voetbaldagen in Stiphout dienen uiterlijk vóór 11 oktober 2015 binnen te zijn. Wil jij dus ook een betere voetballer worden meld je dan nu aan voor de voetbaldagen oktober 2015 locatie Stiphout. Je kunt je uitsluitend inschrijven via het inschrijfformulier via de website van NVS-BRABANT, www.nvs-brabant.nl (kopje "aanmelden")

VOETBALDAGEN STIPHOUT:

  • Sportpark S.V. Stiphout Vooruit: 
  • Van maandag 26 oktober tot en met vrijdag 30 oktober 2015, dagelijks van 09.00 tot 16.00 uur. Kosten € 153,00 p.p. incl. lunch, Nike voetbaltenue en Nike leren voetbal.

Voor uitgebreide informatie raadpleeg de website van NVS-BRABANT, www.nvs-brabant.nl. De voetbaldagen zijn bedoeld voor zowel jongens als meisjes in de leeftijd van 8 tot en met 14 jaar. Naast de prestatiegerichte aanpak staat ook het spelplezier centraal. Aan het einde krijgen alle deelnemers een evaluatierapport en een deelnemerscertificaat. Daarnaast zijn er nog diverse prijzen te winnen. Voor deelnemers aan de activiteiten van NVS-BRABANT is het niet verplicht om lid te zijn van een voetbalclub, iedereen kan dus meedoen.

Voor informatie of vragen neem contact op met NVS-BRABANT via e-mail info@nvs-brabant.nl of bel naar 06-30686768.


<< terug