WINTERKAMP in Eersel voor de CD-jeugd (JO12 t/m JO15)
Schrijf je nu in voor CD-jeugdkamp!!!

WINTERKAMP in Eersel voor de CD-jeugd (JO12 t/m JO15)

31-10-2018

Schrijf je in voor het CD-jeugdkamp 2019

 

Tradities zijn er om gebroken te worden. Dat geldt ook voor het CD-jeugdkamp (of in lijn met de huidige teamnamen: het JO12 t/m JO15-jeugdkamp). We gaan het dit jaar anders aanpakken dan voorheen: geen zomers kamp, maar een winterkamp! Daarover willen we je met deze brief wat meer informatie geven.

Waarom een andere opzet?

Waarom we voor verandering kiezen? Omdat de voetbalcompetitie, net als vorig seizoen trouwens, tot eind mei doorloopt. Daarna hebben we het Hemelvaarts- en Pinksterweekend, staat het EF-jeugdkamp gepland en als slotstuk hebben de scholen ook nog een proefwerkweek op de agenda staan. Als er in die periode ook nog een CD-jeugdkamp moet plaatsvinden, wordt het allemaal wel érg druk. Om die reden hebben we een alternatieve datum gezocht - en gelukkig gevonden!

 

Het meest geschikte moment is 1, 2 en 3 februari 2019. Inderdaad, een winterkamp! Omdat het begin februari meestal iets kouder is dan eind mei, is de invulling iets anders dan de afgelopen acht jaar, maar geen zorgen: we maken er weer een prachtig weekend van. We hebben genoeg leuke ideeën om er een fantastisch negende CD-kamp van te maken!

Waar is het te doen?

De accommodatie waar we begin februari verblijven is W’tjewel in Eersel. Dat is geen onbekend terrein. We hebben daar vier keer eerder een CD-kamp georganiseerd en je raadt het al: dat is prima bevallen (anders zouden we er natuurlijk ook niet terugkeren). Deze groepsaccommodatie is geschikt voor 120 personen en ook in de winter kunnen we er genoeg ondernemen. We hebben al een sporthal gereserveerd, dus we kunnen lekker voetballen. De spooktocht slaan we dit jaar wel over en waarschijnlijk de waterbaan ook.

 

Inschrijven doe je zo

Bijgaand vind je het inschrijfformulier. Afgelopen jaar viel het aantal aanmeldingen tegen. We hopen dat dat een incident is geweest en gaan ervan uit dat iedereen meegaat. Graag ontvangen we de inschrijfformulieren zo spoedig mogelijk op jeugdkamp-cd@stiphoutvooruit.nl . Betaling van het inschrijfgeld graag via overboeking naar het IBAN-nummer dat in de bijlage staat. Contante betaling is ook mogelijk. In dat geval kun je het formulier en het bedrag afgeven bij Maurits Nooijen, De Heese 16 in Stiphout (in een gesloten envelop).

Help ons!

We sluiten deze brief af met twee verzoeken aan de ouders. We zijn natuurlijk ook op zoek naar begeleiders, dus meld je aan! Tot slot willen we melden dat we een vrijwillige bijdrage/sponsoring zéér op prijs stellen. Het is keer op keer een flinke uitdaging om met de beperkt beschikbare financiële middelen een compleet verzorgd en gevarieerd weekend te organiseren.

 

We hebben al erg veel zin in het eerste weekend van februari en hopen dat jullie ons helpen om er een groot succes van te maken!

 

Met sportieve groet,

CD-jeugdkampcommissie


<< terug