Zeer geslaagde Jeugdactiviteitendag 2013
Teambulding als thema

Zeer geslaagde Jeugdactiviteitendag 2013

01-10-2013

Op 20 september was de teambuildingsdag voor onze E, F, C en D jeugd. Centraal dit jaar stond het thema: Teambuilding. Veel teams zijn opnieuw samengesteld en bestaan uit kinderen die elkaar niet, of nog niet zo goed kennen.
Ook voor de trainers een mooi moment om te kijken wat voor vlees ze in de kuip hebben.

Bij de E en F jeugd begon de activiteit met een aantal leuke spelletjes die natuurlijk met voetbal te maken hadden (blinde penalty, aanelkaarvoetbal en kegelvoetbal), maar ook een aantal behendigheid spelletjes stonden op het programma. Uiteraard werd de dag afgesloten met frietjes en snacks.

De C en D jeugd begonnen de avond met friet. Daarna was iedereen klaar voor het eerste evenement: voetvolley. Fanatiek werd er door de teams gespeeld om de eer. Ook hier werd een potje aanelkaarvoetbal gespeeld. Waar je bij de E en F met een eigen teamlid aan elkaar zat, werd het hier iets moeilijker en werd je vastgebonden aan je tegenstander. Dit leverde leuke situaties op. Er werd afgesloten met een potje voetbal in het donker. In middels was de zon onder, en was er alleen licht van de lampjes op de hoofden van de spelers. Leuk en Lachen! Voor de toeschouwers iets minder want die zagen werkelijk niets.

Hieronder een aantal foto's. Alle foto's vind je terug op onze facebookpagina.

Al met al, een geslaagde dag.


<< terug