Zeer succesvol 7e CD-jeugdkamp achter de rug.
Weekend vol met voetbal en spellen in Someren!!

Zeer succesvol 7e CD-jeugdkamp achter de rug.

17-05-2017

22-5-2017

Een zeer succesvol 7e CD-jeugdkamp, zo kan deze editie zeker omschreven worden. In een locatie aan De Hoof in Someren heeft onze CD-jeugd een mooi weekend beleeft, het weer was perfect voor een jeugdkamp maar je krijgt wat je verdient. Natuurlijk veel voetbal(spellen) tijdens dit kamp, zoals midnight-soccer voetbal (voetbal in het donker met lampje op het voorhoofd en lichtgevende bal), latje trappen, honkbalvoetbal op baan met zeepsop, voetvolley, 4 tegen 4, etc. etc. Maar ook tijdens een felle bui een Kahoot - voetbalquiz en petje op petje af. De hoofdactiviteit op zaterdag was een CRAZY 88 - opdracht, in een tijdsbestek van 3 uur moest ieder team zo veel mogelijk van de 88 crazy vragen oplossen in het centrum van Someren. Op de foto met een politie-agent, vang een vis, maak zelf een ijsje, doe een dansje op de bar, zet 5 tv's uit in een electronicazaak, etc. etc.

Het eten werd verzorgd door de kookstaf met zaterdag een heerlijke BBQ en zondag een frietje, uiteraard kwam niemand ook tussendoor iets tekort. Dank aan alle kinderen, teamleiders, kookstaf, vrijwilligers, foto-graaf en sponsors voor dit mooie weekend.

CD-jeugdkampsommissie

Wendy, Stefan, Dennis, Tijn en Maurits

17-5-2017

Nog een paar dagen en dan start het 7e CD-jeugdkamp, dit jaar hebben 76 kinderen zich ingeschreven en zullen tegen elkaar strijden in 8 teams. Daarbij uiteraard ook 2 leiders per team, organisatie en kookstaf is aanwezig incl zo'n 15 vrijwilligers. We verwachten iedereen vrijdagavond 19 mei om 19:00 uur in Someren.

Zie in de bijlage het informatieboekje.

3-5-2017:

De inschrijvingen zijn (na wat nabellen) ontvangen, 76 jongens en meisjes gaan in het weekend van 19 t/m 21 mei mee op jeugdkamp. Dit jaar gaan we naar De Hoof in Someren. We zijn druk met de voorbereidingen en gaan er een mooi weekend van maken.

De CD-jeugdkampcommissie

Wendy, Stefan, Dennis, Tijn en Maurits

jeugdkamp-CD@stiphoutvooruit.nl

 

Beste Spelers van de C & D jeugd van Stiphout Vooruit, 

 

Van vrijdag 19 t/m zondag 21 mei zal het 7e CD-kamp plaatsvinden, in de bijlage vinden jullie het inschrijfformulier. 

 

Uiteraard gaan we ervan uit dat iedereen graag mee wil op kamp, vul daarom bijgaand formulier zo volledig mogelijk is en stuur hem terug op bijgaand e-mailadres of lever hem in op De Heese 16 in Stiphout. 

 

De kosten bedragen € 37,50 per persoon en op het inschrijfformulier staat het IBAN banknummer voor overboeking van het inschrijfgeld. 

 

 

Volgende week Woensdag 19 april staat de jaarlijkse statiegeldactie nog op de agenda.

 

Voor ons is dit een belangrijke inkomstenbron, vorig jaar haalde we € 1.350,- op.

 

We gaan ervan uit dat iedereen woensdag tussen 18:00 uur en 20:00 uur aanwezig is om in Stiphout kratten en flessen op te halen.

 

 

 

DE INSCHRIJVING DIENT UITERLIJK 26 APRIL 2017 BINNEN TE ZIJN.

 

Mochten er nog vragen zijn laat het ons dan weten via dit e-mailadres of bel Maurits Nooijen (06-30311361). Wij zijn inmiddels al in volle voorbereiding om er ook dit jaar weer een gezellig, leuk, relaxed, rustig en slaapvol kamp van te maken.

 

 

Met vriendelijke groeten,

 

Stiphout Vooruit

 

 

 

Organisatie CD Kamp

 

Wendy, Stefan, Dennis, Tijn en Maurits

 


<< terug