Bas van Oorschot wint 3e toepavond van het seizoen
526
post-template-default,single,single-post,postid-526,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,tribe-no-js,tribe-bar-is-disabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Bas van Oorschot wint 3e toepavond van het seizoen

Bas van Oorschot wint 3e toepavond van het seizoen

8-11-2019

We zijn inmiddels 2 maanden verder en vanwege onze nieuwe website nu pas weer een bericht over het lopende toepseizoen. Donderdag 7 november vond 3e toepavond van het seizoen plaats.

De “no Rudy no Party’s” worden beter bezocht dan de toepavonden, maar de vaste kern blijft graag komen dus we blijven het graag organiseren.

Aan tafel 1 speelden Gerben van Leuken en Marcel van Duynhoven 11 punten bijeen, Gerben ging door naar de finaletafel. Ook 2x 11 punten aan tafel 2 voor Freddie de Kimpe en Gerrit Adriaans. Gerrit mocht door naar de finale. 13 punten voor Bas van Oorschot aan tafel 3 en zelfs 15 punten voor Leon van Zon aan tafel 4.

De finale was een duidelijke prooi voor Stiphout 4 spits Bas van Oorschot, met 2 flessen La Chouffe en een extra punt werd hij avondwinnaar van de maand november.

In de tussenstand neemt Freddie de Kimpe de koppositie in, voor iedereen nog genoeg avonden te gaan om mee te doen om de prijzen.

Donderdag 5 december, Sinterklaasavond, toepen we niet. 12 december staat de combi toepen / mosselen weer op het programma, iedereen welkom. Inschrijven vanaf 21:00 uur en rond kwart voor 10 beginnen we.

Toepcompetitie 2019 – 2020

7-9-2019:

Het voetbalseizoen 2019 – 2020 is gestart, de eerste doelpunten, gele en rode kaarten zijn weer gevallen. In de kantine werden de kaarten ook weer voor de dag gehaald, speelkaarten welteverstaan, voor weer een nieuw seizoen toepen, het 46e. Wie gaat de opvolger worden van Ted van der Horst en wie gaat er voor de avondprijzen dit jaar?

24 toepers aan 6 tafels met achter de bar onze nieuwe kantinebeheerder Rudy van Nuland. Aan tafel 1 begon Rens Derison zeer sterk maar het werd op het einde nog spannend, met 12 punten ging hij wel door als tafelwinnaar naar ronde 2. Een goede start voor Jan Boonen, 14 punten in totaal. Dit in tegenstelling tot Willem-Jan Verkerk die slechts 5 punten bijeen sprokkelde. Winnaar van vorig seizoen Ted van der Horst trok de lijn van vorig jaar door, met 13 punten werd hij tafelwinnaar aan tafel 3. Oud-voorzitter Marc de Wit ging ook prima van start dit seizoen, 14 punten op de eerste avond is niet verkeerd. Jorg van Stiphout verging het minder, hij wist slechts 5 punten te scoren. Stefan Langewouters ging met 12 punten als “beste nummer 2” ook mee naar de 2e ronde. Aan tafel 5 twee nieuwe gezichten, hoofdtrainer Mario Plugers en motor van het vierde elftal Marcel van Leuken, helaas geen ere-plekken voor ze. Gerrit Adriaans werd tafelwinnaar en ging door naar ronde 2. Aan tafel 6 wisten Hans van de Wassenberg en Bart van Helvoirt 12 punten te halen, hiermee gingen ze allebei door naar de 2e ronde.

Een korte 2e ronde moest uitmaken wie aan mocht schuiven aan de finaletafel. De gelukkigen waren: Ted van der Horst, Bart van Helvoirt, Stefan Langewouters en Gerrit Adriaans. Bart van Helvoirt is de winnaar geworden van de eerste toepavond van het seizoen 2019 – 2020, hij ging huiswaarts met een pakketje drank en extra punt.

In het algemeen klassement 2 koplopers met 14 punten, t.w. Marc de Wit en Jan Boonen, zie in de bijlage de tussenstand.

Volgende toepavond is op donderdag 3 oktober. Inschijven vanaf 21:00 uur zodat we 21:45 uur kunnen starten.

13-9-2019:

Aanstaande donderdag 5 september start de toepcompetitie voor het 46e seizoen, welkom aan alle deelnemers, nieuw en oud.

Aanwezig 21:00 uur, aanvang: 21:45 uur