Bas van Oorschot wint 3e toepavond van het seizoen
526
post-template-default,single,single-post,postid-526,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,tribe-no-js,tribe-bar-is-disabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Bas van Oorschot wint 3e toepavond van het seizoen

Bas van Oorschot wint 3e toepavond van het seizoen

8-11-2019

We zijn inmiddels 2 maanden verder en vanwege onze nieuwe website nu pas weer een bericht over het lopende toepseizoen. Donderdag 7 november vond 3e toepavond van het seizoen plaats.

De “no Rudy no Party’s” worden beter bezocht dan de toepavonden, maar de vaste kern blijft graag komen dus we blijven het graag organiseren.

Aan tafel 1 speelden Gerben van Leuken en Marcel van Duynhoven 11 punten bijeen, Gerben ging door naar de finaletafel. Ook 2x 11 punten aan tafel 2 voor Freddie de Kimpe en Gerrit Adriaans. Gerrit mocht door naar de finale. 13 punten voor Bas van Oorschot aan tafel 3 en zelfs 15 punten voor Leon van Zon aan tafel 4.

De finale was een duidelijke prooi voor Stiphout 4 spits Bas van Oorschot, met 2 flessen La Chouffe en een extra punt werd hij avondwinnaar van de maand november.

In de tussenstand neemt Freddie de Kimpe de koppositie in, voor iedereen nog genoeg avonden te gaan om mee te doen om de prijzen.

Donderdag 5 december, Sinterklaasavond, toepen we niet. 12 december staat de combi toepen / mosselen weer op het programma, iedereen welkom. Inschrijven vanaf 21:00 uur en rond kwart voor 10 beginnen we.

Toepcompetitie 2019 – 2020