Aan- en afmelden (oud)

Aanmelden

Let op: een aanmelding is pas definitief als deze door administratie per mail is bevestigd.

Voor jeugdleden geldt de volgende regeling:
Als je lid wil worden, neem je contact op met de desbetreffende coördinator. Je wordt dan ingedeeld in een team waar je aan 4 proeftrainingen mag deelnemen. Vind je het leuk? Meld je dan aan via onderstaande formulier. Je bent dan lid van Stiphout Vooruit en mag dan ook echte wedstrijden spelen!

Contributietarieven 2020 (per jaar)

Contributie voor de periode jan-juni 2020 zal in de 2e helft van april geïncasseerd worden, onderstaand de huidige contributietarieven per jaar.

Senioren heren en dames: € 190,00
Veteranen: € 190,00
Dames onder 18 jaar: € 165,00
Jeugd A t/m F: € 165,00
Benjamins: € 146,00
Rustend veteranen: € 65,00
Rustend / ondersteunend lid: € 53,00
Trainer / leider: € 17,00

Aanmeldformulier

Update 17 juni 2020: onderstaand aanmeldformulier werkt niet altijd naar behoren. Heeft u geen bevestiging per mail van uw inschrijving ontvangen, neem dan contact op met ledenadministratie@stiphoutvooruit.nl. Excuses voor het ongemak. We werken aan een oplossing!

Bij verzending van onderstaand formulier gaat u akkoord met het privacystatement van Stiphout Vooruit en ontvangt u onze digitale nieuwsbrief “De Molenvenner” op het door u aangegeven mailadres. Tevens gaat u akkoord met halfjaarlijkse automatische incasso van de contributie.

Let op:
Voetbal je nu nog voor een andere vereniging of heb je in het verleden voor een andere vereniging gevoetbald? Vul dan onderstaand formulier niet in, maar stuur een mail met je naam en geboortedatum naar ledenadministratie@stiphoutvooruit.nl.

[aanmeldformulier]

Afmelden

Let op: een afmelding is pas definitief als deze door administratie per mail is bevestigd.
Opzeggen van het lidmaatschap bij Stiphout Vooruit kan per half jaar. Opzegging dient geschieden uiterlijk op 30 juni of 31 december van het betreffende jaar. Dit kan door contact op te nemen met onze ledenadministratie (Carmen Alvarez Gonzalez, T: 06 – 21 541 602) of via het versturen van een e-mail naar ledenadministratie@stiphoutvooruit.nl.