aangepast trainingsschema vanwege onderhoud veld 3 en 4

aangepast trainingsschema vanwege onderhoud veld 3 en 4

Beste leden.

Vanaf maandag 9 oktober 2023 gaan veld 3 en 4 in onderhoud. De toplaag van deze beide kunstgrasvelden zal volledig worden vervangen. Gedurende dit onderhoud kunnen er geen trainingen en wedstijden op deze velden plaatsvinden. Hierdoor zijn we aangewezen op veld 1 (hoofdveld) en veld 2 (natuurgras).

Via deze DEZE LINK vinden jullie het aangepast trainingsschema voor komende weken. Alle teams kunnen twee dagen in de week blijven trainen, echter (voor sommigen) op aangepaste tijden. Dit schema zal van kracht zijn totdat de nieuwe kunstgrasvelden zijn goedgekeurd. Dit kan tot 8 weken duren.

Ook voor de wedstrijden op zaterdag en zondag zullen we ons moeten aanpassen. Dit zullen we zoveel mogelijk doen in overleg met de KNVB en de tegenstanders. Voor de jeugdwedstrijden op zaterdag zijn we in overleg met RKVV Nederwetten om daar een gedeelte van de wedstrijden te spelen. Nadere informatie hierover volgt tijdig,. Zodra het wedstrijdschema voor Fase 2 bekend is kunnen we hier concrete plannen voor maken.

We hopen op jullie begrip en medewerking.

Met sportieve groet.

Hoofd- en Jeugdbestuur Stiphout Vooruit