Bas van Oorschot winnaar van toepen met kippenbillen

Bas van Oorschot winnaar van toepen met kippenbillen

Beste toepers,

Met 5 tafels en 20 toepers is de voorlaatste toepavond gespeeld. De indeling van de tafels was op competitie rangschikking. De wedstijdleiding had nog geen rekening gehouden met eventueel weg te strepen resultaten van de 2 slechtste wedstrijdresultaten.

De wedstrijd werd gesponsord door onze uitbater. Aan tafel 1 zaten de koplopers Ted van Horst en Theo Sleegers en beide eindigende met 12 punten gedeeld eerste, waarbij Theo de barrage won en naar de finaletafel ging maar het extra punt niet kon binnenhalen.

Aan tafel 2 de volgers en kanshebbers Jan Boonen, Freddie de Kimpe, Mark Relou en Dennis de Wit en Mark was aan deze tafel de sterkste. Verder gingen naar de finaletafel van 5 Bas van Oorschot, Pelle Meulendijks en Gerrit Adriaans. Bas won deze wedstrijd en ging met het bierpakket gesponsord door Marcel van Duijnhoven timmerwerken naar huis.

Op 1 juni de finale met PIZZA van Jumbo Ralf Gijsbers. Met na de verrekening van de 2 slechtste scores aan tafel 1 Ted van der Horst, Theo Sleegers, Jan Boonen en Freddie de Kimpe. De volgorde van de resterende tafels kunnen jullie zien aan de ranglijst.

Groeten,
De Toepcommissie