Club handdoek actie

Club handdoek actie

Beste leden en supporters,

Het zijn momenteel bijzondere tijden voor iedereen. De corona crisis raakt ons allemaal. Van iedereen wordt verwacht om sociale afstand te houden, zo min mogelijk naar buiten te gaan en thuis te werken waar mogelijk. De competities zijn abrupt beëindigd, maar gelukkig zijn de trainingen wel hervat. Ook voor onze club zijn het logischerwijs rare maanden. De kantine gesloten rondom wedstrijden en trainingen, sponsoren die in zwaar weer verkeren en onzekere tijden voor onze leden.

Clubhanddoekactie

Zoals in de Molenvenner nieuwsbrief aangekondigd vieren we op 4 juli ons 85-jarig bestaan. Met een heuse clubhanddoekactie bieden we jou de mogelijkheid om een prachtige handdoek aan te schaffen, geheel in stijl van onze club. Op deze manier kan je de club steunen, omdat van élke verkochte handdoek er €5,- direct naar onze club gaat! De actie start direct en zal eindigen op 5 juli.

Hoe gaat het in zijn werk?

  1. Ga vanaf NU naar de website https://www.myclubstore.eu/clubs/stiphout-vooruit/
  2. Op deze webshop pagina van onze club kun je de handdoeken zien en informatie vinden over de actie.
  3. Bestel hier de handdoek(en) en ga naar de betaalpagina.
  4. Reken hier de bestelde handdoek(en) af, waarna ze in productie gaan.
  5. Alle bestelde handdoeken worden ca. 3 weken na sluiting van de shop afgeleverd bij de club. We zullen tegen die tijd verdere informatie geven over hoe en wanneer de bestellingen opgehaald kunnen worden.

Met vriendelijke groet,

Hoofd- en jeugdbestuur