Corona protocol Stiphout Vooruit (update)

Corona protocol Stiphout Vooruit (update)

*** Update 5 september ***

Zoals onderstaand is te lezen volgt Stiphout Vooruit de adviezen van instanties zoals NOCNSF. Andere belangrijke instanties zijn het RIVM en de KNVB waarvan wij adviezen opvolgen.

De KNVB heeft diverse goede tips op een rij gezet voor wedstrijddagen: https://www.knvb.nl/nieuws/assist/assist/61205/de-ideale-wedstrijddag-corona-proof .                                                    Wij verzoeken onze leden en bezoekers van ons sportpark deze tips op te volgen!

Beste spelers/speelsters, trainers/leiders/coaches en ouders,

Het voetbalseizoen 2020-2021 staat voor de deur. Eindelijk weer voetballen! Hopelijk heeft iedereen een goede vakantie gehad en is iedereen weer fit om aan het nieuwe seizoen te beginnen.

Vanaf morgen (maandag 24 augustus) starten de trainingen weer. Zaterdag 29 augustus start het beker programma voor de jeugd en zondag 30 augustus voor de senioren. Een week later, zaterdag 5 september, begint de competitie al voor de jeugd. Op voetbal.nl of de voetbal.nl-app staat inmiddels het voorlopige programma voor de eerste wedstrijden.

Helaas hebben we nog steeds te maken met het Coronavirus en alle bijhorende maatregelen. Als Stiphout Vooruit conformeren wij ons aan het protocol van het NOCNSF. Dit is te vinden via onderstaande link;

https://nocnsf.nl/media/3499/nocnsf-protocol-verantwoord-sporten-v16.pdf

Er kan weer gebruik worden gemaakt van de kleedkamers. Aandachtspunt hierbij is dat leden van 18 jaar en ouder voldoende afstand moeten houden in de kleedkamers. Hierdoor kunnen er maximaal 6 personen gelijktijdig in een kleedkamer. Indien mogelijk zullen we extra kleedkamers ter beschikking stellen aan de leeftijdscategorie 18 jaar en ouder. We vragen iedereen zijn verantwoordelijkheid hierin te nemen.

Wil je je (klein)zoon/(klein)dochter, broertje/zusje, neefje/nichtje weer komen aanmoedigen tijdens de trainingen en wedstrijden? Dat kan weer! Belangrijk daarbij is dat je als supporter NIET op het veld of in de dug-out komt. Blijf achter de omheining.

Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop.

Heb je verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging? Blijf dan thuis. Ziek uit. Als je 24 uur lang geen klachten hebt, mag je weer komen trainen. Het is en blijft ieders persoonlijke verantwoordelijkheid om verspreiding van het virus te voorkomen.

Wij hebben er weer zin in!

Met sportieve groet,

Hoofd- en Jeugdbestuur