Corona protocol Stiphout Vooruit (update)

Corona protocol Stiphout Vooruit (update)

Update 29.04.2020: Gemeente Helmond heeft het protocol van Stiphout Vooruit goedgekeurd! Vanavond 18.00 uur starten de eerste trainingen.

Update 28.04.2020: voor spelers met de leeftijd van 13 jaar die uitkomen in de O13 teams en spelers met de leeftijd van 19 jaar die uitkomen in de O19 teams geeft de KNVB duidelijkheid betreft de richtlijnen, opgesteld door het RIVM: https://www.knvb.nl/nieuws/assist/assist/59909/hoe-kunnen-kinderen-vanaf-woensdag-weer-voetballen

 

Beste spelers, trainers, coaches, ouders, leden en andere betrokkenen,

Zoals afgelopen week aangekondigd willen we aanstaande woensdag 29 april de trainingen hervatten voor onze jeugd. In samenwerking met de gemeente Helmond en de KNVB hebben we een protocol opgesteld. Dit protocol is als bijlage toegevoegd. Belangrijk om te vermelden is dat de gemeente dit protocol goed moet keuren. Pas nadat de gemeente het protocol heeft goedgekeurd kunnen we van start gaan met de trainingen. Deze aanvullende eis van de gemeente is door de gemeente vrijdagavond gecommuniceerd aan het bestuur.

Aanstaande dinsdagavond worden de trainers van Stiphout Vooruit geïnstrueerd hoe om te gaan met het protocol. Tevens belangrijk om te vermelden is dat elke trainingsavond en op zaterdag bij de benjamins namens het hoofd- en jeugdbestuur een corona coördinator aanwezig is op het sportpark. Deze is herkenbaar door het dragen van een geel hesje.

Met sportieve groet,

Hoofd- en jeugdbestuur Stiphout Vooruit

Corona protocol Stiphout Vooruit