Drie nieuwe hoofdsponsoren voor Stiphout Vooruit!

Drie nieuwe hoofdsponsoren voor Stiphout Vooruit!

Drie nieuwe hoofdsponsoren voor Stiphout Vooruit!

Het is een mooie dag voor onze vereniging. Met ingang van het nieuwe seizoen 2021-2022 hebben we liefst drie nieuwe hoofdsponsoren: Marc de Wit Assurantiën BV, Ferro Fast BV en 33 Good Food BV. Op de locatie van 33 Good Food zijn de overeenkomsten ondertekend.

 

Trots

De drie eigenaren van deze prachtige bedrijven Marc de Wit, Theo Visser en Freek Boetzkes zijn trots dat ze de vereniging op deze manier kunnen helpen. Andersom is de vereniging ontzettend trots en dankbaar dat deze echte clubmensen op deze manier instappen en de vereniging een enorme boost geven in de corona periode. Alle drie de bedrijven zullen komend seizoen pronken op de wedstrijdshirts van onze selectie, zowel op het uit- als thuistenue. Tevens zullen alle seniorenteams welke nog niet voorzien zijn van shirtreclame, gaan spelen met shirts van deze hoofdsponsoren. Dit betekent dat liefst zeven seniorenteams te zien zijn met reclame van deze nieuwe hoofdsponsoren.

Marc de Wit Assurantiën BV is een onafhankelijk advieskantoor voor al uw schadeverzekeringen, zowel voor particulieren als voor zakelijke verzekeringen. https://mdewitassurantien.nl/

Ferro Fast is een multifunctionele handelsonderneming in de bevestigingstechniek en tegelijkertijd een outsourcingspartner voor special products. https://www.ferrofast.nl/

33 Good Food is een eigentijds en laagdrempelig restaurant in hartje Helmond. Het grootste deel van onze naam bestaat uit goed eten. Onze menukaarten bestaan er zelfs volledig uit. Goed – en betaalbaar – eten is de basis van wat we doen. Daar begonnen we in oktober 2017 mee. En daar willen we nog heel lang mee doorgaan. https://www.33goodfood.nl/

 

Sportshop Laarbeek en Jumbo Ralf Gijsbers

Hadden we al gezegd dat het een mooie dag is voor onze vereniging? Het wordt namelijk nog mooier! We willen met dit bericht onze huidige hoofdsponsoren hartelijk danken voor de jarenlange steun die ze de vereniging hebben gegeven. Gelukkig stopt deze samenwerking niet. Sterker nog, de huidige hoofdsponsoren gaan de overeenkomsten ook verlengen!

Jumbo Ralf Gijsbers is liefst tien jaar hoofdsponsor geweest van onze vereniging. De gehele jeugdafdeling heeft gespeeld in shirts met het Jumbo logo op de borst van onze lokale supermarkt. De vereniging is Ralf Gijsbers ontzettend dankbaar voor dit decennium. Voor de komende seizoenen zet Ralf Gijsbers zijn steun voort als topsponsor. Samen met Dixap is Jumbo Ralf Gijsbers te zien op de shirts voor de onderbouw van de jeugd van Stiphout Vooruit.

Sportshop Laarbeek verlengt de sponsorovereenkomst als hoofdsponsor met liefst zes seizoenen! Dit betekent dat onze vereniging van twee naar vier hoofdsponsoren gaat. Sportshop Laarbeek wordt met de nieuwe overeenkomst shirtsponsor van de bovenbouw van de jeugdafdeling. De vereniging heeft de laatste maanden intensief contact gehad met Huub en Bas Roos. Na twee decennia staat deze samenwerking nog altijd als een huis. We zijn ook hier trots op dit partnership!