Geen toepavonden meer in 2020

Geen toepavonden meer in 2020

Een nieuwe klap voor de Stiphoutse (denk)sportliefhebber: we hebben besloten dat er in 2020 geen maandelijkse toepavonden meer zullen plaatsvinden. In verband met het coronavirus vindt Stiphout Vooruit het niet verantwoord om in viertallen van vier, steeds wisselend van tafel, dicht bij elkaar te gaan zitten.

We zijn ons ervan bewust dat dit een forse dreun is voor de sportfanaat. Na het EK voetbal, de Olympische Spelen en Wimbledon is dit immers al het zoveelste grote sportevenement dat ons door de neus wordt geboord. We hopen vanzelfsprekend dat er in 2021 weer naar hartenlust getoept kan worden, maar daar kunnen we nu nog niet veel zinnigs over zeggen.

De al aangeschafte prijzen schuiven automatisch door naar 2021. Voor de bierpakketten die al dit najaar over de uiterste houdbaarheidsdatum heen gaan, bedenkt de organisatie een passende oplossing die erop gericht is verspilling tegen te gaan.

Ondanks het toepverbod is nakaarten na een wedstrijd of training nog steeds toegestaan, maar doe dit wel op veilige afstand.