Hoofdtrainer Bertran Kreekels stopt aan het einde van het seizoen

Hoofdtrainer Bertran Kreekels stopt aan het einde van het seizoen

Hoofdtrainer Bertran Kreekels stopt aan het einde van het seizoen

Donderdagavond heeft onze hoofdtrainer Bertran Kreekels aan de selectie en staf laten weten dat hij bezig is aan zijn laatste seizoen bij onze vereniging. Dit is het tweede seizoen voor Bertran bij Stiphout Vooruit, waarin hij actief is met het vaandelteam in de derde klasse. Eerder kwam hij als speler al uit voor Stiphout Vooruit en vanaf daar startte zijn carrière als trainer. Die bracht hem langs Bavos, NWC, vv Geldrop, RPC, SV Oss ’20 en nu als voorlopig eindstation bij Stiphout Vooruit.

Nadat vorig seizoen lange tijd meegedaan werd om de bovenste plekken, werd uiteindelijk afgesloten met een vierde plaats op de ranglijst. Nacompetitie werd op de laatste speeldag misgelopen. Dit seizoen in de Derde Klasse C is de eerste periodetitel gewonnen en staat men momenteel op de eerste plaats. Met stadsgenoten Bruheze en HVV Helmond wordt na de winterstop waarschijnlijk uitgevochten wie kampioen gaat worden.

De technische commissie en het hoofdbestuur bedanken Bertran dat hij vorig jaar de stap maakte naar het Molenven en wensen hem alle succes in de toekomst. Iedereen hoopt voor de staf en de spelers, op een mooie en succesvolle afsluiting van het seizoen.

Bertran Kreekels: “Na 16 jaar actief te zijn geweest als hoofdtrainer is nu voor mij het moment aangebroken om te stoppen. De cirkel is rond, begonnen bij Stiphout Vooruit en uiteindelijk eindigen bij Stiphout Vooruit. Ondanks dat ik weet dat ik het enorm ga missen is dit nu de juiste beslissing. Het zou geweldig zijn om samen met deze groep nog met een promotie af te sluiten.”