Inschrijving CD-Jeugdkamp 2020 (27 t/m 29 november) gestart

Inschrijving CD-Jeugdkamp 2020 (27 t/m 29 november) gestart

Het 10e CD-jeugdkamp, de “jubileum-editie”

Graag hadden we van het 10e CD-jeugdkamp weer een zomer editie gemaakt zoals gebruikelijk. Maar vanwege de corona-uitbraak kunnen en mogen we in juni 2020 helaas geen jubileumkamp organiseren. De locatie voor dit jaar is De Hoof in Someren. Gelukkig hebben we in overleg met de eigenaren van De Hoof de datum van het jeugdkamp kunnen verzetten naar 27-28-29 november 2020. We hebben goede hoop dat we in november de mogelijkheid hebben om een mooie jubileum-editie van jeugdkamp te kunnen organiseren.Wellicht met wat aanpassingen volgens de dan geldende richtlijnen.

Omdat het kamp een half jaar is doorgeschoven en dus in het seizoen 2020-2021 valt hebben we besloten dat dit het enige kamp is voor dit genoemde seizoen. In juni 2021 zal er dus geen CD-kamp plaatsvinden. Dit betekent wel dat jongens en meisjes die nu in de JO15 zitten en overgaan naar hogere teams (geboortejaar 2004-2005) gewoon deel kunnen nemen aan dit kamp. En ook deze keer gaat het weer spectaculair worden, we hebben als commissie de voorbereiding weer opgepakt en we zitten vol met leuke ideeën!!

De locatie blijft dus De Hoof in Someren, wel hebben we een ander gebouw moeten kiezen op de locatie in verband met beschikbaarheid. In dit gebouw kunnen we met maximaal 98 personen terecht. Dit betekent dat maximaal 70 kinderen mee kunnen gaan en dit gaan we doen op basis van volgorde van aanmelding. Omdat we volledige betaling van de accommodatie hebben moeten betalen vragen bij iedere aanmelding een aanbetaling van 50% van het inschrijfgeld. Het inschrijfgeld voor deze jubileum-editie is € 45,- voor een heel weekend sport, spel, veel plezier, eten & drinken!! Ook mag je natuurlijk nu het volledige bedrag overmaken maar voor de reservering is € 22,50 voldoende. Het restantbedrag moet uiterlijk 15 november 2020 betaald zijn.

Voor de aanmelding verzoeken we jullie het bijgaande inschrijfformulier in te vullen en te retourneren naar emailadres jeugdkamp-cd@stiphoutvooruit.nl De (aan)betaling dient te worden overgemaakt naar IBAN-nummer NL20RABO0149614144 t.n.v. Stiphout Vooruit o.v.v. naam kind. Formulieren met betaling kunnen ook worden ingeleverd bij Maurits Nooijen, De Heese 16 te Stiphout. De datum van betaling geldt als datum van inschrijving en deze datum wordt gehanteerd voor de volgorde van aanmelding.

Natuurlijk kunnen we ook dit jaar niet zonder begeleiders. We zijn op zoek naar teamleiders (voor het hele weekend) maar ook vrijwilligers voor afzonderlijke dagdelen. Dus heb je interesse, meld je aan via het inschrijfformulier.

Het blijft ieder jaar een hele uitdaging om een financieel sluitende begroting te krijgen, daarom is een bijdrage van sponsors een welkome aanvulling op ons budget. Natuurlijk realiseren we ons ook dat dit geen vanzelfsprekendheid is op dit moment. Daarom vragen we dit keer van de teamleiders die het hele weekend door onze kookploeg verwend worden met lekkere hapjes en drankjes een bijdrage van € 22,50.

De traditionele statiegeldactie, die 15 april zou plaatsvinden, is verplaatst naar woensdag 9 september 2020. SAVE THE DATE! Nadere informatie volgt na de zomervakantie.

Zijn er vragen, dan kunnen die gesteld worden via emailadres jeugdkamp-cd@stiphoutvooruit.nl of bij één van onze commissieleden.

Met sportieve groet,

CD-jeugdkampcommissie

Anne van Vlerken, Eline van den Hurk, Martijn de Wit, Twan Cornelissen, Dennis de Wit, Maurits Nooijen (06-30311361)

Inschrijfformulier CD-kamp 2020

poster A3 nieuw