Kampioenswedstrijd Stiphout Vooruit 1

Kampioenswedstrijd Stiphout Vooruit 1

Beste leden, vrijwilligers, sponsoren en supporters van Stiphout Vooruit,

Ons vaandelteam speelt aanstaande zondag de laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2021-2022 tegen Bavos 1 uit Bakel, aanvang 14.30 uur. Bij winst voor onze mannen of een gelijkspel wordt het team van hoofdtrainer Mario Plugers kampioen in de Vierde Klasse F.

Het zou de vierde keer zijn in onze historie dat het vaandelteam kampioen wordt, na 1963, 1987 en 2011. Een historische prestatie die we met heel de vereniging willen vieren. Daarvoor moet er uiteraard nog wel een prestatie geleverd worden aanstaande zondag en daar kunnen we alle hulp en steun bij gebruiken.

Kom dus aanstaande zondag naar sportpark Molenven om het eerste elftal aan te moedigen. Dos je uit in onze clubkleuren, laat je horen en zorg voor een geweldige sfeer!

We roepen op om geen alcohol langs het hoofdveld te nuttigen, maar alleen in de kantine of op het terras. We hebben van de KNVB een officiële waarschuwing ontvangen hiervoor en willen verdere straffen en boetes voorkomen. Dit geldt ook voor het rookverbod, we hebben een afspraak met Gemeente Helmond dat we een rookvrij sportpark hebben. Geef daarin a.u.b. het goede voorbeeld voor onze jeugd!

We hopen elkaar aanstaande zondag te begroeten op het sportpark, we hebben er zin in!

Met sportieve groet, namens het hoofd- en jeugdbestuur,

Mark Relou

Voorzitter Stiphout Vooruit